Advertisements

Igår vaknade jag så pass sent att jag inte hann ut på en powerwalk innan vi skulle fira Maja, igen. Men en dag av 9 tycker jag det är helt ok att missa. JO skickade meddelande och frågade om det var ok att hon och Rasmus också kom över, och självklart är det det. Sen bestämdes det att trollen skulle sova ute på landet med Rasmus och JO och hjälpa dem med sommarstugan, det skulle tydligen målas. Så jag fick en barnfri kväll, helt oplanerat.

Efter att trollen hade åkt kom Kalle över med sin gamla router vi ska få låna och se om det bli bättre flyt än med den jag har, som inte riktigt orkar med allt här hemma. Än så länge funkar det bra men det stora testet blir när trollen kommer hem och nätet verkligen belastas. Resten av kvällen tillbringade jag i soffan och kollade på This is us, tills jag gav upp och gick och lade mig i sängen med en bok istället.

Idag är sista dagen innan jobbet och jag vill verkligen inte att min semester ska vara över. 🙁 Men det är ”bara” 9 veckor kvar till sommarsemestern. Jajemen, Lilith räknar ner redan nu. Idag blir det en powerwalk när jag är klar med kaffet och när jag kommer hem blir det en omgång städning. Jag ska köra en maskin disk, några maskiner tvätt och lite smått och gott här hemma. I vanliga fall på måndagar så hämtar vi ju matkassen, men eftersom det är röd dag idag ska den hämtas i morgon.

Barnledig och uttråkad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.