Advertisements

Jag vaknade av en mardröm klockan fem, och eftersom jag ändå skulle gå upp halv sex kunde jag lika gärna gå upp och sätta på kaffet. Så hinner jag dricka kaffe hemma i lugn och ro för en gångs skull.

Trots kort vecka har det känts som en väldigt lång vecka. Men igår fick vi äntligen ett trevligt avbrott när vi var iväg på studiebesök på jobbet. Vi gick klockan tio och kom tillbaka vid klockan ett. Sen var det inte så mycket tid kvar och så var det dags att gå hem. Jag gick långa vägen hem, den tar ungefär en timma, och fick ihop ca 21 000 steg igår. Lilith är nöjd. Det är i stort sett samma runda som min powerwalk på helgerna, men nu hinner jag powerwalka på väg hem ifrån jobbet och slipper den där otroligt tråkiga crosstrainern. Den kan stå där tills i vinter, när man absolut inte vill gå ut. När jag kom hem blev det ett samtal med kusinen och sen var det dags för middag.

Efter maten kollade jag ett avsnitt av en serie, sen blev det sängen med en bok. Det tog inte så där jättelång tid efter att Leo lagt sig innan jag lade mig. Somnade rätt fort men har vaknat några gånger i natt. Sista gången som sagt klockan fem när jag gav upp alla försök till sömn.

Idag blir det nog en rätt seg dag på jobbet. Jag har en faktura jag bråkar med som inte vill så jag får ringa supporten för att lösa det, ingen av dem var där igår. Så jag får göra ett nytt försök idag. Sen är det väl mest avregistreringar som ligger. Jag tar långa vägen hem idag också så jag är väl hemma strax efter klockan fyra. Jag borde tvätta men är inte helt säker på att det blir av. Risken finns att jag hamnar i soffan istället. Men har hela helgen på mig att tvätta, jag har ändå inga större planer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.