Äntligen helg!

Gud så skönt med helg! Som jag har längtat. Igår var en riktigt lång dag, jag hade jouren. Jag som alltid brukar gå tidigt på fredagar fick jobba över en timma, men det blev ju bra med flex, och en liten sovmorgon.

Idag blir det fullt upp. Kalle och jag ska åka och handla och så ska vi bråka lite med mitt nätverk. Nej, det kommer nog att gå rätt så fort, vi ska bara sätta dit en switch. Men med min teknik vet man aldrig, även det mest enkla brukar ta tid för det är alltid nåt som felar. Men nu håller vi tummarna för att det inte gör det.

Förutom det blir det nog lugnt. Det har kommit en del serier jag tänkte kolla på ikväll och sen hinner jag nog med lite Netflix också. Jag borde tvätta men det gör jag nog i morgon, då har jag hela dagen på mig och kan ta hela veckans tvätt på en gång. Jag har ju inte hunnit tvätta alls när jag tagit den långa vägen hem, då är jag hemma för sent för att hinna med det, då är det direkt på matlagningen som gäller. Jag har kommit upp i drygt 20 000 steg per dag. Ja, förutom igår. Då hade jag en hemsk huvudvärk så det var raka vägen hem och slänga sig i soffan. Det fanns inte en chans att jag skulle fixa att laga mat så jag gjorde Leo överlycklig genom att säga att vi beställer mat. Han valde sallad, som alltid, och jag tog en pizza. Och så kollade vi på Pretty Little Liars under tiden vi åt.

Den här helgen är trollen hos K och det är så tomt och tyst hemma, jag avskyr de helger de inte är hemma som nog alla vet vid det här laget. Den enda fördelen med att vara ensam är att man inte behöver laga mat varje dag. Man gör ett storkok och så räcker det hela helgen. Som alltid när jag är barnledig blir det min köttfärsgryta idag, igår var jag för trött för att laga mat. Då har jag mat så att jag klarar mig tills på tisdag när de kommer hem igen.

Hur man tillbringar en barnledig helg
(Visited 26 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com