Advertisements

Gud så skönt med helg! Som jag har längtat. Igår var en riktigt lång dag, jag hade jouren. Jag som alltid brukar gå tidigt på fredagar fick jobba över en timma, men det blev ju bra med flex, och en liten sovmorgon.

Idag blir det fullt upp. Kalle och jag ska åka och handla och så ska vi bråka lite med mitt nätverk. Nej, det kommer nog att gå rätt så fort, vi ska bara sätta dit en switch. Men med min teknik vet man aldrig, även det mest enkla brukar ta tid för det är alltid nåt som felar. Men nu håller vi tummarna för att det inte gör det.

Förutom det blir det nog lugnt. Det har kommit en del serier jag tänkte kolla på ikväll och sen hinner jag nog med lite Netflix också. Jag borde tvätta men det gör jag nog i morgon, då har jag hela dagen på mig och kan ta hela veckans tvätt på en gång. Jag har ju inte hunnit tvätta alls när jag tagit den långa vägen hem, då är jag hemma för sent för att hinna med det, då är det direkt på matlagningen som gäller. Jag har kommit upp i drygt 20 000 steg per dag. Ja, förutom igår. Då hade jag en hemsk huvudvärk så det var raka vägen hem och slänga sig i soffan. Det fanns inte en chans att jag skulle fixa att laga mat så jag gjorde Leo överlycklig genom att säga att vi beställer mat. Han valde sallad, som alltid, och jag tog en pizza. Och så kollade vi på Pretty Little Liars under tiden vi åt.

Den här helgen är trollen hos K och det är så tomt och tyst hemma, jag avskyr de helger de inte är hemma som nog alla vet vid det här laget. Den enda fördelen med att vara ensam är att man inte behöver laga mat varje dag. Man gör ett storkok och så räcker det hela helgen. Som alltid när jag är barnledig blir det min köttfärsgryta idag, igår var jag för trött för att laga mat. Då har jag mat så att jag klarar mig tills på tisdag när de kommer hem igen.

Hur man tillbringar en barnledig helg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.