Hur man får en lördag att passera

Kalle kom och hämtade mig och så åkte vi till Ica Maxi för veckans handling. Av nån konstig anledning skulle jag knappt handla nånting så det gick inte på många kronor alls, jag är drottningen av veckohandling helt klart. Kalle hade varit på Ikea innan och köpte sex stycken skålar jag ville ha. Problemet var bara att jag skickat länken till de små skålarna till honom när det var de stora skålarna jag skulle ha. 🙂 Jaja, han får köpa de stora skålarna nästa gång han är på Ikea. Nu har vi i alla fall skålar tills när vi ska äta tacos. Jag som skulle ha skålar vi kan äta nudlar ur, eftersom Leo älskar nudlar och äter det så ofta han får efter korttids, och mina stora skålar verkar ha fått fötter.

När vi kom tillbaka packade jag upp allt och Kalle fixade kaffe, sen så satt vi ute på balkongen med en kaffe och en cigg och bara njöt. Sen var det dags för nätverket. Jag trodde att vi bara skulle koppla in en switch men icke. Kalle började koppla om alla kablar också men det blev riktigt bra när det blev klart. Nu har vi, förhoppningsvis, ett nätverk som klarar av alla våra prylar. Det har funkat bra än så länge men det stora testet kommer ju när ungarna kommer hem.

När Kalle åkte kröp jag upp i soffan, men glömde helt bort att jag hade serier liggandes jag skulle se så jag satt mest och pillade på mobilen. Märkte att wifi svajade så jag messade Kalle som efter ett tag kom över, och då var självklart nätet stabilt under hela tiden han var här. När Kalle hade åkt var klockan för mycket för att laga mat så jag fattad ett vuxet beslut att det blev glass till middag och efter det kröp jag ner i sängen och somnade.

Idag ska jag fixa hemma hela dagen. Jag ska tvätta veckans tvätt, bädda rent och så får jag se om jag lagar mat. Jag borde verkligen rensa ur frysen också men det tror jag inte att jag orkar idag, det får nog vara ett projekt för nästa helg. Hela dagen lär gå åt till att tvätta, det är några maskiner så det passar utmärkt att kolla serier medans tvätten går. Bland annat kom senaste avsnittet av Blue Bloods igår jag tänkte se. Men först och främst ska jag dricka mitt kaffe i lugn och ro.

En helt godkänd middag när man är barnledig
(Visited 18 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com