Bra saker med jobbet

En sak jag gillar med mitt jobb är att dag före röd dag får vi, om arbetet tillåter, gå efter lunch. Och jag hade tillräckligt med flex för att göra det så jag gick hem tidigt. Jag tog en powerwalk långa vägen hem så var hemma ungefär en timma efter att jag slutade. Jag fixade en kaffe och så slog jag mig ner i soffan. Jag skulle ju bara sitta en liten stund innan jag skulle ta itu med tvätten men den där lilla stunden blev en lång stund och så vips var det dags att laga mat och ingen tvätt blev gjord.

Efter maten kollade jag mina serier som hade kommit och sen kom Maja hem en snabbis och åt och duschade och iväg för att träffa en kompis. Halv tio skulle hon vara hemma och prick på sekunden halv tio kom hon hem. Och så hade vi skrattfest här hemma alla tre, vi skrattade så tårarna sprutade och magen gjorde ont. Jag älskar såna kvällar med mina troll.

Idag ska jag däremot ta itu med den tvätt som är. När jag tar långa vägen hem hinner jag ju inte tvätta när jag kommer hem så jag får passa på att tvätta upp allt när jag är ledig så det finns under veckan som kommer. Sen är det det där vanliga som man måste göra. Men får se om jag lagar mat idag eller om Maja är hemma, då får hon göra det. Hon ska ju göra det en gång i veckan men det är inte alltid hon är hemma en kväll i veckan, med allt som hon är engagerad i, så vi får se hur det blir med det. Det vore ju skönt om hon gjorde det måste jag säga. Jag får se när hon kommer hem, just nu är hon iväg och demonstrerar med Ung Vänster. Men innan jag gör nånting alls blir det att dricka kaffe och försöka få bort huvudvärken jag vaknade med.

Hur man startar dagen på bästa sätt
(Visited 33 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com