Advertisements

En sak jag gillar med mitt jobb är att dag före röd dag får vi, om arbetet tillåter, gå efter lunch. Och jag hade tillräckligt med flex för att göra det så jag gick hem tidigt. Jag tog en powerwalk långa vägen hem så var hemma ungefär en timma efter att jag slutade. Jag fixade en kaffe och så slog jag mig ner i soffan. Jag skulle ju bara sitta en liten stund innan jag skulle ta itu med tvätten men den där lilla stunden blev en lång stund och så vips var det dags att laga mat och ingen tvätt blev gjord.

Efter maten kollade jag mina serier som hade kommit och sen kom Maja hem en snabbis och åt och duschade och iväg för att träffa en kompis. Halv tio skulle hon vara hemma och prick på sekunden halv tio kom hon hem. Och så hade vi skrattfest här hemma alla tre, vi skrattade så tårarna sprutade och magen gjorde ont. Jag älskar såna kvällar med mina troll.

Idag ska jag däremot ta itu med den tvätt som är. När jag tar långa vägen hem hinner jag ju inte tvätta när jag kommer hem så jag får passa på att tvätta upp allt när jag är ledig så det finns under veckan som kommer. Sen är det det där vanliga som man måste göra. Men får se om jag lagar mat idag eller om Maja är hemma, då får hon göra det. Hon ska ju göra det en gång i veckan men det är inte alltid hon är hemma en kväll i veckan, med allt som hon är engagerad i, så vi får se hur det blir med det. Det vore ju skönt om hon gjorde det måste jag säga. Jag får se när hon kommer hem, just nu är hon iväg och demonstrerar med Ung Vänster. Men innan jag gör nånting alls blir det att dricka kaffe och försöka få bort huvudvärken jag vaknade med.

Hur man startar dagen på bästa sätt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.