Advertisements

Igår var en riktigt bra fredag. På förmiddagen hade jag kvartalsrapporterna att fixa med, de är bra mycket roligare än avregistreringar. Vid lunch gick jag ner på stan och mötte en hängig Maja, som nog är på väg att bli sjuk, och så lyssnade vi på Jonas Sjöstedt som var här och pratade om EU som en del av kampanjen inför valet. Sen tog jag en promenad tillbaka till jobbet, hann med två avregisteringar innan det var fika och sen gick jag hem. Jag hämtade väskan, mötte upp Leo och så gick vi och handlade. När vi kom hem hade Maja kommit hem och hon var inte superpigg och hade knappt nån röst.

Kalle kom över på en kaffe, och jag var lat och gjorde korv och makaroner till middag. Sen kollade jag och Leo på Pretty Little Liars innan det var dags för mig att plocka fram boken. Somnade rätt tidigt och fick sova enda tills halv elva med bara ett, långt, uppvak i natt. Jag känner mig som en ny människa. Maja sover hos JO ute på landet hela helgen så det är bara jag och Leo hemma.

Idag kommer Leos kontaktperson över för att fixa hans naglar. Hon är ju utbildad nagelteknolog, och Leo älskar ju att fixa med naglarna, så det blir hennes födelsedagspresent till honom. Själv ska jag roa mig med att städa, tvätta och virka. Jag har kommit igång med virkningen igen och det känns så skönt. Jag har alltid älskat att virka, men sen jag började jobba har jag inte tyckt att jag har tid med det. Men man behöver ju inte ha flera timmar, det räcker med att sitta med det när man ändå sitter och tittar på serier eller väntar på tvätten. Så nu är jag igång igen. Dock är en del av mina saker jag hade spårlöst borta så jag måste shoppa lite innan jag kan komma igång ordentligt. Vadd och lim är redan beställt, sen blir det en beställning på lite garn och ergonomiska virknålar, för mina är puts väck. Jag har hittat en så den använder jag nu när jag gör korgar, men behöver två andra i andra storlekar också som jag inte kan hitta nånstans. Så innan jag kan börja med mina bakelser igen får jag göra klart mina korgar jag håller på med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.