Advertisements

Igår blev det en liten tur tillsammans med Kalle. Först åkte vi och köpte skor till Leo, sen vidare till Rusta där jag skulle kolla på ett par skålar som visade sig vara för små, och så avslutade vi på Ica Maxi där vi veckohandlade. Kalle följde med upp på en kaffe och när han åkt började jag med maten. När vi hade ätit och köket var i ordning blev det sängen och en bok för mig. Leo hade ockuperat tvn och kollade på Riverdale, vilket han sett tusen gånger och kan se tusen till. Jag somnade lite halvsent för att vara jag.

Därför var det mindre kul att vakna tio i fem och inte kunna somna om. Det var bara att gå upp och sätta på kaffet. Suck, det här kommer att bli en lång dag. Jag förstår inte varför jag inte kunde somna om när jag fortfarande är supertrött men min kropp tycker att den sovit klart. Fördelen är att det blir bra med flex idag i alla fall.

Efter jobbet blir det en powerwalk hem, sen är det dags att hämta matkassen. Det var helt ok maträtter så vi får se vilken av dem jag lagar idag. Kvällen lär det garanterat bli sängen och en bok. Förhoppningsvis ligger jag inte vaken lika sent ikväll, jag har redan en huvudvärk som jag misstänker inte kommer att bli bättre under dagen.

Lång dag på jobbet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.