Ja men varför inte en omgång vab?

Min arbetsdag fick ett plötsligt slut vid klockan ett, när Leo hörde av sig och inte mådde bra. Så det var bara att packa ihop och gå hem. Hemma möttes jag av en väldigt hängig Leo med röda, varma kinder. Jahopp då kör vi en omgång vab till då. 🙁

Eftermiddagen tillbringade Leo med YouTube och Netflix och jag roade mig med att prata i telefon med kusinen. Sen kom Kalle och det var dags att hämta matkassen, och  min nya smart watch från Huawei. De hade ju nån kampanj när jag köpte min mobil så om man fyllde i ett formulär fick man en smart watch gratis, värd 2500 kr. Ja tack, den är nog bra mycket bättre än min lilla för 300 kr. Så självklart när jag kom hem och hade packat upp alla mat satte jag mig och lekte med klockan. Bytte bakgrund några gånger tills jag hittade en jag trivdes med, fixade och trixade med inställningar osv. Och jag måste säga att jag är mer än nöjd helt klart.

Eftersom jag hade varit vaken sen innan fem, Leo var allmänt hängig och Maja inte var hemma fattade jag beslut om att vi äter rester. Eller ja, Leo ville inte ens ha det så han åt nudlar. Själv var jag för trött för att vara hungrig så jag åt inte alls. Istället så kollade Leo och jag ett avsnitt av Pretty Little Liars innan jag slängde mig i sängen med boken.

Jag somnade lite väl sent gentemot vad jag hade tänkt mig, men jag fastnade i boken. Men eftersom jag vabbar idag gör det inget för att jag kunde sova ut, vilket jag gjorde för en gångs skull. Jag vet fortfarande inte om det blir jobb i morgon, Leo har inte klivit upp än så jag vet inte hur han mår. Vill inte knacka på och väcka honom heller om han inte mår bra. Så han får sova ut så får vi se hur vi ska göra i morgon.

Jag hade tänkt gå en powerwalk men vi får se hur det blir med det, det ser ut som att det ska bli regn. Jag kan ju ställa mig på crosstrainern om inte annat, alltid skönt att ha det alternativet. Förutom det blir det rätt lugnt. Jag ska väl ta hand om en omgång disk, vilket jag inte orkade igår. Tvätt har jag inte så mycket, men å andra sidan kommer jag att ha väldigt ont om tid i helgen så kanske lika bra att ta det som är idag, när tid finns.

Min nya leksak
(Visited 16 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com