Födelsedag och basket

Som om det inte var nog med vab så skulle självklart jag också bli sjuk, jag har legat i flera dagar. Igår var första dagen jag hade nån form av energi.

I onsdags fyllde min ”lilla” Leo 13. Hur kan min minsting vara 13 år redan? Det var ju inte länge sen han föddes! Han fick välja mat och valde kyckling så kyckling blev det. Jag mådde pyton men är det någon som fyller så är det. Vi firar honom nästa helg, den här helgen är de hos K och då blir han firad där.

Själv ska jag roa mig med basket. Maja har cup och det är två matcher idag. Den första är klockan 12 och den andra klockan 19. På den första matchen ska mamsen med så hon är snäll nog att åka hela vägen hit för att hämta upp mig så att jag slipper ta bussen. Vid tio ska jag ringa och se om de har tid för naglarna mellan första och andra matchen. Det hinner jag gott och väl, och lär hinna hem en runda också innan det är dags för match nr 2.

Ikväll när jag kommer hem lär det bli soffan och serier, just nu håller jag på att tugga mig igenom Shadowhunters. Jag har läst böckerna och måste säga att i vanliga fall är jag djupt besviken på serien, men de har lyckats riktigt bra.

Grattis älskade tonåring
(Visited 27 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com