Advertisements

Som om det inte var nog med vab så skulle självklart jag också bli sjuk, jag har legat i flera dagar. Igår var första dagen jag hade nån form av energi.

I onsdags fyllde min ”lilla” Leo 13. Hur kan min minsting vara 13 år redan? Det var ju inte länge sen han föddes! Han fick välja mat och valde kyckling så kyckling blev det. Jag mådde pyton men är det någon som fyller så är det. Vi firar honom nästa helg, den här helgen är de hos K och då blir han firad där.

Själv ska jag roa mig med basket. Maja har cup och det är två matcher idag. Den första är klockan 12 och den andra klockan 19. På den första matchen ska mamsen med så hon är snäll nog att åka hela vägen hit för att hämta upp mig så att jag slipper ta bussen. Vid tio ska jag ringa och se om de har tid för naglarna mellan första och andra matchen. Det hinner jag gott och väl, och lär hinna hem en runda också innan det är dags för match nr 2.

Ikväll när jag kommer hem lär det bli soffan och serier, just nu håller jag på att tugga mig igenom Shadowhunters. Jag har läst böckerna och måste säga att i vanliga fall är jag djupt besviken på serien, men de har lyckats riktigt bra.

Grattis älskade tonåring

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.