Advertisements

Jag undrar vad det är för skit jag går och drar på. Ögonen och näsan rinner och hela kroppen värker, och det är inte pollen. Men i morgon måste jag till jobbet så Alvedon får vara min bästa vän.

Jag fick i alla fall lite gjort igår. Jag fixade i ordning köket, bäddade rent och tvättade tre maskiner tvätt. Sen var jag så slut, och hade så ont, att jag kröp upp i soffan med virkningen. Jajemen, tanten Lilith har börjat att virka igen. Det är som meditation. Men jag hade glömt bort hur pillrigt det är att virka så smått och vilken tid det tar. Men lite fick jag gjort i alla fall och jag tänker fortsätta idag.

Idag kommer trollen äntligen hem! Som jag har längtat! Jag avskyr att vara barnledig. Jag hade ju tur att Maja hade cup i helgen så att jag fick träffa henne både lördag och söndag. Leo har jag dock inte träffat och honom saknar jag så jag blir tokig. Ikväll ska vi kolla Pretty Little Liars efter maten och mysa. Samtidigt som tanten Lilith virkar.

Dagen blir lugn. Jag gjorde som sagt det mesta igår så idag kan jag göra ingenting tills det är dags att laga mat. Ingenting = krypa upp i soffan i pyjamasbyxor och hoodie med virknålen i högsta hugg.

Hur man roar sig när man är tant

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.