Advertisements

Igår var det äntligen dags, Lilith skulle till frisören för en make over. Jag har nu haft svart hår så länge jag kan minnas, sen trollen var små, och nu var det dags för något nytt. Och min frisör är super så när det kommer till att byta hårfärg får hon göra det, sånt vågar jag inte göra hemma själv. Det var bara ett litet problem, hur länge jag än satt med blekningen ville inte allt det svarta försvinna. Så vi fick dels klippa av mer än jag egentligen ville, och sen bleka i två nyanser som flöt ihop. Tre timmar totalt tog det men när det var klart var Lilith nöjd. Det blev lila/rosa! Och i takt med att håret växer ut färgar vi utväxten i den första nyansen, den klara som jag ville ha i hela håret, och så klipper vi i samma takt bort den lite mörkare nyansen. Men det blev sjukt bra redan nu. Förutom som sagt att håret blev liiiite kortare, vi klippte bort ca 15 cm. Jag hade velat klippa typ 5 cm. Men det är bara hår, det växer ut igen sakta men säkert. Maja var där ett tag och höll mig sällskap och hade väldigt roligt åt min blekning när håret blev fyra nyanser av blond/brun. Som sagt, det svarta var så starkt att blekningen inte ville ta riktigt.

Efteråt så gick jag till Ica och mötte upp Leo och så handlade vi inför helgen sen gick vi hem. Som alltid på fredagar, och speciellt efter igår, var jag helt slut så det fick bli makaroner och korv till middag. Efter maten stack Leo in på rummet och Maja åkte iväg med Kalle för att hämta nytt golv han ska lägga vid tillfälle. Jag låg och slöglodde på tv men till slut gav jag upp och kröp ner i sängen med en bok. Jag somnade runt tio, helt färdig.

Idag är det Pride som gäller. Maja ville att jag skulle gå med henne så då gör jag självklart det. Leo ska gå med kompisar och Kalle och så möts vi väl upp efteråt antar jag. För mig var det ingen större big deal när Maja kom ut, hon är ju Maja liksom. Hennes läggning är totalt oviktig så länge hon är lycklig. Därför var det självklart för mig att gå med henne när hon sa att hon ville det.

Efteråt ska vi åka och handla tills i morgon vilket lär gå på en halv förmögenhet. Sen blir det väl hem och börja med maten antar jag. Senaste avsnittet av Grey’s anatomy kom i torsdags också som jag inte har hunnit sen än så jag ska väl se det efter jag har fått i ordning köket efter maten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.