Advertisements

Eftersom att jag var ute i rätt god tid igår hann jag gå ner på stan istället för att få skjuts. Jag behövde stegen eftersom att jag inte hunnit med min powerwalk. När jag kom ner mötte jag först upp Kalle, och sen träffade jag på Leo och hans kompisar och sen mötte jag upp Maja och Ung Vänster. Det tog inte speciellt lång tid för mig att tappa bort Maja, hitta henne och sen tappa bort henne igen. 🙂 Jag såg pappa lite snabbt också när jag stod där i tåget. Han såg att Maja klippt och färgat, men tydligen inte att jag gjort det. 🙂

När allt var klart sprang jag på kusinen en snabbis och sen mötte jag upp Kalle och Leo. Leo var hungrig och ville ha McDonalds, något som jag vägrar äta. Så Kalle och jag gick till Subway istället. Vi tog en runda på stan när vi väntade på Leo och när han var klar åkte vi till Ica Maxi för att handla tills idag.

Idag ska vi nämligen fira Leo. Förra helgen var han ju hos sin pappa så det fick bli den här helgen istället. Som vanligt är det en del som ska göras men jag har fått Maja att hjälpa till så då går det lite fortare. Klockan tre ska vi vara klara så jag har sagt åt henne att hon får gå upp klockan elva idag. Vilket sällan händer på helgen, tonåring som hon är.

Fröken är redo för Pride

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.