Advertisements

Men hjälp vilken lång vecka det har varit. Jag har varit så sjukt trött hela veckan. Men jag har fått in ett riktigt bra flyt på jobbet så dagarna går i alla fall hyfsat fort i alla fall.

Igår efter jobbet åkte jag och Kalle och veckohandlade, jag är ju ändå barnledig så då kan man lika gärna passa på så slipper vi göra det på söndag.Det var snabbt avklarat, jag skulle bara ha några saker. När jag kom hem var jag så trött att jag inte ens orkade packa upp allt, jag ställde in mjölken i kylen bara. Resten tar jag idag. Jag slängde mig i soffan med serier och beställde en pizza. Tanken var ju att jag skulle lagat mat men fanns inte en chans att jag skulle orka det.

Kvällen tillbringades med pizza och serier och klockan var inte speciellt mycket när jag kröp ner i sängen med en bok. Innan klockan var tio så sov jag. Och sov till klockan nio idag. Helt slut!

Idag blir det fullt upp. Först ska jag titta på Leo som ska uppträda på Råberstorpsdagen. Han har tränat länge här hemma så det ska bli kul att se. Sen ska jag hem till Sara en stund och efter det ner på stan för att fixa mina naglar. De är hemska just nu med en otrolig utväxt och så långa att det är svårt att hantera ett tangentbord, vilket jag gör hela dagarna på jobbet.

När jag kommer hem blir det serier i soffan. Jag håller ju på att kolla senaste säsongen av Lucifer. Det kan hända att virkningen åker fram också, det beror på hur trött jag är. Jag känner mig fortfarande inte pigg trots att jag sov nästan 12 timmar. Som sagt, lång vecka.

Mitt sällskap i soffan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.