Advertisements

Efter jag hade druckit upp kaffet igår gick jag iväg till Råbergstorp för att se på när Leo uppträdde och kom dit lagom tills han skulle börja. Men det var så mycket folk, och han var så nervös, att han inte vågade. Då behöver man inte heller. Istället gick vi till Kalles bil och åkte iväg till Sara. När vi var framme blev jag avsläppt och så fortsatte de vidare.

Tiden gick fort hemma hos Sara som alltid och vips var det dags för mig att gå ner på stan och få naglarna fixade. Den här gången gick det riktigt fort. Det brukar ta en timma, men hon gjorde det på 40 minuter. De blev riktigt mörkt plommonlila och Lilith är nöjd.

Sen blev det en promenad hem. Eftersom att jag inte hann med nån powerwalk så blev det utmärkt att gå hem så att jag i alla fall fick ihop några steg den dagen. När jag kom hem slängde jag i mig resten av pizzan, kröp upp i soffan med serier och virkning och hade det bra tills det var dags att gå och lägga sig.

Och jag har sovit som en kratta hela natten, vridit och vänt på mig och vaknat konstant känns det som. Vad hjälper det då att man får sina timmars sömn om man inte sover bra?

Idag ska jag bädda rent, städa och tvätta. Och rösta givetvis! Det ska jag göra först av allt innan jag sätter igång här hemma. När jag är klar med allt ska jag ta en lång, varm dusch, det kommer att behövas, och sen ska jag laga mat och krypa upp i soffan. Glöm inte heller att gratta mamma på mors dag idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.