Valet och mors dag

Efter jag hade druckit upp kaffet igår gick jag iväg till Råbergstorp för att se på när Leo uppträdde och kom dit lagom tills han skulle börja. Men det var så mycket folk, och han var så nervös, att han inte vågade. Då behöver man inte heller. Istället gick vi till Kalles bil och åkte iväg till Sara. När vi var framme blev jag avsläppt och så fortsatte de vidare.

Tiden gick fort hemma hos Sara som alltid och vips var det dags för mig att gå ner på stan och få naglarna fixade. Den här gången gick det riktigt fort. Det brukar ta en timma, men hon gjorde det på 40 minuter. De blev riktigt mörkt plommonlila och Lilith är nöjd.

Sen blev det en promenad hem. Eftersom att jag inte hann med nån powerwalk så blev det utmärkt att gå hem så att jag i alla fall fick ihop några steg den dagen. När jag kom hem slängde jag i mig resten av pizzan, kröp upp i soffan med serier och virkning och hade det bra tills det var dags att gå och lägga sig.

Och jag har sovit som en kratta hela natten, vridit och vänt på mig och vaknat konstant känns det som. Vad hjälper det då att man får sina timmars sömn om man inte sover bra?

Idag ska jag bädda rent, städa och tvätta. Och rösta givetvis! Det ska jag göra först av allt innan jag sätter igång här hemma. När jag är klar med allt ska jag ta en lång, varm dusch, det kommer att behövas, och sen ska jag laga mat och krypa upp i soffan. Glöm inte heller att gratta mamma på mors dag idag!

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com