"> Avregistreringar och VAB -

Avregistreringar och VAB

Vilket flyt jag har fått in på avregistreringar nu. Jag hade kanske 300 liggandes men nu är jag nere på ca 150. Det säger bara swish! Där stod jag igår i godan ro och avregistrerade efter rasten när Leo skickade sms om att han inte mådde bra så det var bara att packa ihop och gå hem. Hemma möttes jag av en väldigt hängig Leo som tog en skål med flingor och sen gick in på rummet och vilade. Själv satte jag mig och virkade i väntan på att det skulle bli dags att laga mat.

Efter maten, och efter att jag hade fått i ordning på köket, så satte vi oss och kollade på ett avsnitt av Pretty Little Liars innan jag kröp ner i sängen med en bok. Jag somnade väl runt tio. Vaknade klockan sju i morse, gick upp och rökte och kände mig inte pigg för fem öre så jag somnade om. Men hur mycket jag än sover blir jag aldrig pigg och kollar man appen är det inte så konstigt, jag har nästan ingen djupsömn alls. Då spelar det ju ingen roll hur mycket jag än sover.

Idag är Leo piggare så det blir jobb på fredag. Vill ju fortsätta att beta av alla avregistreringar. Frågan är ju bara vad jag ska göra när jag är klar med dem. Men det är ett problem som är upp till min chef att lösa, inte upp till mig. Inte för att jag kan tänka mig att det finns så mycket annat att göra.

Idag blir det till att tvätta. Måste gå ut med min gamla datastol också, som jag haft sen K och jag flyttade ifrån varandra för 100 år sen. Maja fick ju Rasmus’ gamla så jag fick den hon hade. Min gick ju knappt att sitta i för den lutade åt sidan. Maja ska sova hos Kalle idag så det blir bara jag och Leo, Maja går till Kalle direkt efter skolan. Så vi ska väl mysa med serier efter maten, och sen har jag några avsnitt av mina serier att kolla på. Men innan jag kör igång med nånting alls blir det mera kaffe, och virkning.

(Visited 14 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com