Advertisements

Vilket flyt jag har fått in på avregistreringar nu. Jag hade kanske 300 liggandes men nu är jag nere på ca 150. Det säger bara swish! Där stod jag igår i godan ro och avregistrerade efter rasten när Leo skickade sms om att han inte mådde bra så det var bara att packa ihop och gå hem. Hemma möttes jag av en väldigt hängig Leo som tog en skål med flingor och sen gick in på rummet och vilade. Själv satte jag mig och virkade i väntan på att det skulle bli dags att laga mat.

Efter maten, och efter att jag hade fått i ordning på köket, så satte vi oss och kollade på ett avsnitt av Pretty Little Liars innan jag kröp ner i sängen med en bok. Jag somnade väl runt tio. Vaknade klockan sju i morse, gick upp och rökte och kände mig inte pigg för fem öre så jag somnade om. Men hur mycket jag än sover blir jag aldrig pigg och kollar man appen är det inte så konstigt, jag har nästan ingen djupsömn alls. Då spelar det ju ingen roll hur mycket jag än sover.

Idag är Leo piggare så det blir jobb på fredag. Vill ju fortsätta att beta av alla avregistreringar. Frågan är ju bara vad jag ska göra när jag är klar med dem. Men det är ett problem som är upp till min chef att lösa, inte upp till mig. Inte för att jag kan tänka mig att det finns så mycket annat att göra.

Idag blir det till att tvätta. Måste gå ut med min gamla datastol också, som jag haft sen K och jag flyttade ifrån varandra för 100 år sen. Maja fick ju Rasmus’ gamla så jag fick den hon hade. Min gick ju knappt att sitta i för den lutade åt sidan. Maja ska sova hos Kalle idag så det blir bara jag och Leo, Maja går till Kalle direkt efter skolan. Så vi ska väl mysa med serier efter maten, och sen har jag några avsnitt av mina serier att kolla på. Men innan jag kör igång med nånting alls blir det mera kaffe, och virkning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.