Advertisements

När Leo kom upp så mådde han lite bättre, men det var inte så värst mycket fart i honom inte. Så det var tur att det var röd dag idag. Men städa sitt rum fick han lov att orka med för det var totalt kaos där inne. Själv roade jag mig med att tvätta, och virka. Jag tror inte att folk förstår vilken tid det ändå tar att virka ihop nånting. Igår tog det sex timmar. Vad jag ska göra av allt vet jag inte än dock, kanske ställa mig på nån loppis nånstans nån gång när jag fått ihop tillräckligt många. Det börjar bli en rätt bra samling redan nu.

Vi käkade hemmagjorda hamburgare till maten och efter att jag hade fyllt diskmaskinen och fått i ordning i köket blev det två avsnitt av Pretty Little Liars tillsammans med Leo, och virkning under tiden. Jag hann klart med bakelsen, sex timmar som sagt, och hann börja på en ny. Som jag inte hann klart med. När vi hade kollat klart blev det sängen och en bok. Ögonen gick i kors över att hålla koll på den otroligt lilla virknålen så att allt blev rätt.

Idag ska vi fira kusinen som fyller år. Hurra! Hurra! Jag vet inte tid än men ska väl höra av mig till henne och kolla det tänkte jag. Sen kommer Maja hem nån gång ikväll, hon har väl Ung Vänster idag skulle jag tro, röd dag till trots. Vilket betyder att jag slipper laga mat idag, jippi! Är det något jag hatar så är det att laga mat. Det är värre än allt annat man kan göra här hemma, inklusive att hänga tvätt.

Men innan jag hör av mig till henne, eller gör nånting annat, ska jag dricka upp mitt kaffe, och virka lite.

Hur långt man kommer på fem timmar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.