Vad gör man av allt?

När Leo kom upp så mådde han lite bättre, men det var inte så värst mycket fart i honom inte. Så det var tur att det var röd dag idag. Men städa sitt rum fick han lov att orka med för det var totalt kaos där inne. Själv roade jag mig med att tvätta, och virka. Jag tror inte att folk förstår vilken tid det ändå tar att virka ihop nånting. Igår tog det sex timmar. Vad jag ska göra av allt vet jag inte än dock, kanske ställa mig på nån loppis nånstans nån gång när jag fått ihop tillräckligt många. Det börjar bli en rätt bra samling redan nu.

Vi käkade hemmagjorda hamburgare till maten och efter att jag hade fyllt diskmaskinen och fått i ordning i köket blev det två avsnitt av Pretty Little Liars tillsammans med Leo, och virkning under tiden. Jag hann klart med bakelsen, sex timmar som sagt, och hann börja på en ny. Som jag inte hann klart med. När vi hade kollat klart blev det sängen och en bok. Ögonen gick i kors över att hålla koll på den otroligt lilla virknålen så att allt blev rätt.

Idag ska vi fira kusinen som fyller år. Hurra! Hurra! Jag vet inte tid än men ska väl höra av mig till henne och kolla det tänkte jag. Sen kommer Maja hem nån gång ikväll, hon har väl Ung Vänster idag skulle jag tro, röd dag till trots. Vilket betyder att jag slipper laga mat idag, jippi! Är det något jag hatar så är det att laga mat. Det är värre än allt annat man kan göra här hemma, inklusive att hänga tvätt.

Men innan jag hör av mig till henne, eller gör nånting annat, ska jag dricka upp mitt kaffe, och virka lite.

Hur långt man kommer på fem timmar
(Visited 12 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com