Kalas, kedjetäcke och vad gör man av allt?

Trots att kusinen och jag pratar nästan dagligen i telefon så träffas vi sällan och vi har egentligen inga ursäkter till det. Men igår fick jag äntligen träffa henne, hon som vet allt om mig och har gjort i 39 år. Vi var där i några timmar och fikade och pratade och hade det trevligt. Maja och jag spelade Uno med hennes små skruttungar också och jag lovade att vara barnvakt i vinter när hon ska på stand up.

När vi åkte därifrån följde Kalle med upp och fixade Leos kedjetäcke som jag skulle låna. Det väger 10 kg så inte en chans att jag lyckas få i det i påslakanet själv, det gjorde jag inte när Leo använde det heller. Jag tänkte att jag skulle se om jag får bättre sömn med det än med mitt. Jag sover ju skrutt och har knappt något djupsömn eller REM-sömn att tala om. Och har flera uppvak per natt. Inte konstigt att man alltid är trött.

Kvällen tillbringade jag och Maja framför tvn. Först kollade vi två avsnitt Gilmore Girls, sen kollade vi stand up, vi såg tre olika. Tack gode gud för Netflix och YouTube. När vi var klara var klockan tillräckligt mycket för att jag skulle krypa ner under täcket med en bok.

Så hur sov jag med kedjetäcket? Enligt min app så fick jag inte så mycket mer djupsömn men däremot mycket mer REM-sömn vilket kan förklara att jag vaknade klockan sju och kände mig hyfsat utvilad. Allt i min app lyste grönt, förutom djupsömnen som det inte verkar finnas något hopp om. Men allt annat var godkänt, och jag hade bara ett uppvak vilket är nån form av rekord. Tre stycken är inte ovanligt, utan är snarare mer regel än undantag.

Idag blir det lugnt, jag har inte så mycket att göra här hemma. Det som är är väl att jag ska bära ut den gamla datastolen som det inte blev av att jag gick ut med igår. Sen lär det väl bli en hel del tid med virkningarna kan jag tänka mig. Jag har en hel korg full med färdiga nu som jag inte riktigt vet vad jag ska göra av. Får väl som sagt samla dem på hög och ställa mig på loppis senare. Lilith; den ultimata 39-åriga tanten som virkar så fort hon får tid. Men för mig är det avslappnande. Jag är så rastlös och måste hela tiden ha nåt att göra med händerna, vilket har gjort att jag så gott som konstant pillar på telefonen och går igenom samma appar hela tiden. Men nu har jag nåt att sysselsätta fingrarna med. Det enda är, som sagt, att jag inte vet vad jag ska göra med dem när de är klara men det löser sig alltid.

Redo för kalas
(Visited 24 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com