Advertisements

Eftersom jag ändå var tvungen att handla till helgen igår passade vi på att veckohandla när vi ändå var där. Det tog inte ens en kvart så jag är nöjd och glad. När vi kom hem följde Kalle med upp på en kaffe.

Det var Majas tur att laga mat och hon gjorde, självklart, kött, potatis och bearnaisesås. Jag hade pizza kvar men den sparade jag tills idag. Klart att man måste äta när Maja lagat mat. Riktigt gott var det. Hon är riktigt duktig på att få till köttet.

Kvällen tillbringade jag i soffan med virkning och serier, självklart. När jag började att bli trött kröp jag ner i sängen med boken. Och jag bara älskar kedjetäcket. Vaknade i morse, kände direkt att jag inte kunde somna om och gick upp och satte på kaffet vid klockan åtta. Då hade jag sovit klart. Djupsömnen är fortfarande röd i appen, men ändå en timma mer än jag brukar ha och rem-sömnen är för första gången nånsin grön.

Idag ska jag och C åka och hälsa på T. Jag blir upphämtad runt klockan 14 så åker vi till Kungsör. Som jag har saknat min och Ts morgonstund på jobbet med kaffe och skvaller. Och saknar hennes sällskap när det är dags att gå ut och röka på jobbet. Visst, vi håller lite kontakt på messenger men det är ju inte samma sak, så det blir ett kärt återseende. Kalle tar Leo under tiden, Maja är iväg och gör nåt med Ung Vänster.

Kvällen blir lugn. Eventuellt kollar jag och Leo nåt avsnitt av Pretty Little Liars efter maten. Det blir nog sängen hyfsat tidigt eftersom jag envisas med att vakna så tidigt nu när jag får sova ordentligt. Igår kvar klockan innan elva innan jag somnade. Då hade jag varit uppe sen sju och var helt slut. Och idag vaknade jag klockan åtta.

Hur man roar sig morgon och kväll

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.