Advertisements

Strax innan klockan två hämtade C upp mig och så åkte vi emot Kungsör. Och så skönt det kändes att träffa T igen. Hon såg så pigg och fräsch ut! Vi drack kaffe, rökte och pratade ett bra tag tills det var dags att åka. Vi var väl hemma runt halv sex igen. Strax efter det kom Leo hem. Maja skulle ju sova hos Rasmus och hjälpa honom med sommarstugan så det var bara jag och Leo. Vi kollade ett avsnitt av Pretty Little Liars och jag virkade under tiden.

Nu vet jag i alla fall vad jag ska göra med allt jag virkar. Jag och mamma ska stå på loppis ihop så då lär jag förhoppningsvis bli av med en del. Jag har ju redan några korgar fulla med sånt jag virkat. Det är ett sånt bra sätt att slappna av på. Efter ett tag, när ögonen började att gå i kors, blev det sängen med boken istället. Jag somnade väl runt midnatt.

En nackdel med täcket är att jag vaknar så tidigt och känner mig utsövd, jag vill ju ha lite sovmorgon. Men det fick jag idag när jag sov till tio. Så skönt så. Jag har inte så värst mycket att göra idag, vilket är skönt. Jag ska laga mat lite senare och ta disken efteråt. Det är väl det som är planerat. Tvätt får jag inte ihop en hel maskin så det behövs inte tänkas på. Det tas i veckan som kommer. Friskanmäla mig ifrån VAB ska jag göra också. Leo kan gå till skolan i morgon.

Och duktiga Lilith har glömt räkningarna man får i pappersformat också så de måste jag fixa idag, så fort jag har bloggat klart. Jag har ju några som inte går att få på e-faktura som kommer i brev och de glömmer jag alltid. Så de har första prioritet idag. Sen blir det väl virkning tills jag druckit upp kaffet så får vi se vad den här dagen har att bjuda på sen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.