Vänner, loppis och räkningar

Strax innan klockan två hämtade C upp mig och så åkte vi emot Kungsör. Och så skönt det kändes att träffa T igen. Hon såg så pigg och fräsch ut! Vi drack kaffe, rökte och pratade ett bra tag tills det var dags att åka. Vi var väl hemma runt halv sex igen. Strax efter det kom Leo hem. Maja skulle ju sova hos Rasmus och hjälpa honom med sommarstugan så det var bara jag och Leo. Vi kollade ett avsnitt av Pretty Little Liars och jag virkade under tiden.

Nu vet jag i alla fall vad jag ska göra med allt jag virkar. Jag och mamma ska stå på loppis ihop så då lär jag förhoppningsvis bli av med en del. Jag har ju redan några korgar fulla med sånt jag virkat. Det är ett sånt bra sätt att slappna av på. Efter ett tag, när ögonen började att gå i kors, blev det sängen med boken istället. Jag somnade väl runt midnatt.

En nackdel med täcket är att jag vaknar så tidigt och känner mig utsövd, jag vill ju ha lite sovmorgon. Men det fick jag idag när jag sov till tio. Så skönt så. Jag har inte så värst mycket att göra idag, vilket är skönt. Jag ska laga mat lite senare och ta disken efteråt. Det är väl det som är planerat. Tvätt får jag inte ihop en hel maskin så det behövs inte tänkas på. Det tas i veckan som kommer. Friskanmäla mig ifrån VAB ska jag göra också. Leo kan gå till skolan i morgon.

Och duktiga Lilith har glömt räkningarna man får i pappersformat också så de måste jag fixa idag, så fort jag har bloggat klart. Jag har ju några som inte går att få på e-faktura som kommer i brev och de glömmer jag alltid. Så de har första prioritet idag. Sen blir det väl virkning tills jag druckit upp kaffet så får vi se vad den här dagen har att bjuda på sen.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com