Advertisements

Men hur skönt är det inte med en ledig dag såhär? Tyvärr är våran andra administrativa assistent ledig i morgon så jag måste jobba, nån av oss måste vara på plats så vi får synka våra ledigheter. Men det brukar gå bra. Jag får ju vara ledig en dag nästa vecka. Nu är det bara fem arbetsdagar kvar till semester, om jag räknat rätt. Nu kan man ju börja att räkna ner på riktigt.

Idag blir det nog lugnt, jag ska städa och tvätta lite tänkte jag så slipper jag att göra det i helgen, då kan jag bara slappa och ligga i soffan och kolla på Good Omens som äntligen har kommit, som jag har väntat. Jag har boken både på engelska och svenska, den engelska är mycket bättre, och Neil Gaiman är ju en av mina favoritförfattare överlag så den här miniserien har jag verkligen sett fram emot. Så då har jag min helg färdigplanerad. Både fredag och lördag ska jag ligga i soffan och kolla serier.

På fredag efter jobbet ska jag möta upp Maja också och gå till skräddaren, hon behöver ju en kostym till Rasmus’ bröllop. Och det blir billigare att hyra en än att köpa en som sen bara kommer att hänga i garderoben och samla damm.

Leo har tappat bort sitt busskort, igen. Han har letat i flera dagar men det finns ingenstans. Och han måste ju kunna ta sig till korttids så det var bara för mig att hosta upp pengar till ett nytt. Igen. Det här är sista gången jag gör det. Tappar han bort det igen vet jag inte vad jag gör. Det är ju tur att huvudet sitter fast på honom annars hade han tappat bort det också.

Nedräkning till semestern pågår

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.