Advertisements

Lilith har seriös nedräkning nu. Sista helgen innan semester, fyra arbetsdagar kvar sen har jag tre ljuvliga veckor ledigt! Men det är en vecka kvar att ta sig igenom, och förhoppningsvis går den fort.

I helgen är jag barnledig, trollen är hos K. Det är så sjukt tråkigt hemma då. Men jag fick träffa dem en snabbis igår på Ica där jag sprang på dem när de var där med Rasmus och JO. Jag var där för att handla till helgen. Efter att ha pratat lite med dem gick jag hem och slängde mig i soffan och kollade på Good Omens och jag måste säga att de har lyckats väldigt bra med att ta efter boken. Än så länge, av det jag har sett, så är jag väldigt nöjd. Jag ska fortsätta att kolla idag tänkte jag. Jag tänkte ta en powerwalk men vi får se hur det blir med den saken. Jag vet att jag borde men jag har sovit skrutt så jag är inte det minsta sugen på att ge mig ut. Plus att Lilith starkt ogillar sol och värme.

Städa skulle jag också behöva göra men det får vi se om det blir gjort idag eller i morgon. Tvätta vet jag i alla fall att jag ska göra båda dagarna. Lika bra att passa på att tvätta upp allt tills trollen kommer hem. Maja har dock inte så mycket tvätt för hon fick ihop massor när hon städade sitt rum och det tvättade hon själv. Jag trodde först att hon skojade när hon messade och frågade om hon fick tvätta. Får tvätta?? Det är väl nånting jag aldrig kommer att säga nej till att de gör. 🙂

Men innan jag gör nånting alls ska jag dricka upp mitt kaffe så att jag piggnar till och sen är det dags att starta dagen med att i alla fall bädda rent.

Världens mest rädda katt har börjat sova inne hos mig om kvällarna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.