Advertisements

Ledig en torsdag, jo man tackar. Leo har avslutning idag, min lilla plutt slutar sexan och börjar högstadiet efter sommaren, så jag tog semester idag. En arbetsdag kvar sen går jag på tre veckors semester!

I måndags var vi och köpte kavaj till Maja, till Rasmus’ och JOs bröllop i juli. Nu är det bara resten kvar haha. Det är ju så sjukt dyrt med sånt så jag får dela upp inköpen. Jag har i alla fall hittat en klänning jag ska beställa när lönen kommer och så ska ju Maja ha byxor och skjorta också. Och Leo ska ju ha kläder med. Det här blir kul. Det är inte billigt med bröllop inte.

Sen har dagarna bara rullat på. Jag har haft seriös nedräkning på jobbet och jobbat undan så mycket som det bara går. Jag vet ju att när jag kommer tillbaka kommer det att ligga högar med avregistreringar och vänta på mig. I morgon ska jag göra de sista förberedelserna på jobbet som att sätta dit semester i telefonkatalogen och mailen, beställa lite saker så det finns under tiden jag är borta osv. Jag fick en gigantisk arbetsuppgift igår, jag ska ändra våran Gatuförteckning för ett nummer där i var fel. Där står alltså alla gator i Eskilstuna, vilket team de tillhör och vilken hemtjänst. Där har ett telefonnummer blivit fel. Hundratals poster som ska ändras. Men jag hann mer än hälften igår så lär hinna det sista i morgon innan det är dags att gå. Tur att man jobbar snabbt.

Hur man får nåt gjort på jobbet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.