Advertisements

Min semester började lite tidigare än det var tänkt. Klockan tio smsade Leo att han inte mådde bra, han har ju kämpat på hela veckan med en envis förkylning i kroppen. Så det var bara att anmäla VAB och gå hem. När jag kom hem möttes jag av en likblek Leo som hostade och snorade och tillbringade hela dagen i sängen, frivilligt. Det enda han blev lite sur över var att han inte fick följa med och handla.

När Kalle slutade åkte vi till Maxi för att veckohandla. Det var inte speciellt mycket vi skulle ha så det gick fort. Sen var det hem och packa upp allt och efter det var det strax dags att börja med maten. Leo åt i alla fall lite grand så jag var nöjd. När jag hade röjt köket blev det soffan och serier i några timmar innan det blev sängen med en bok. Och vilken skön känsla det var att stänga av alla alarm. Nu är det semester!

Idag kommer Kalle över för att färga mitt hår. Jag älskar den här färgen men det är så otroligt synd att det inte syns på bilderna att det är lila. På kort ser det brunt ut av nån konstig anledning. Förutom hårfärgning händer det inte speciellt mycket idag. Trollen ska iväg och träffa sin farfar som är här på sitt årliga besök och efter det ska Maja ut till Rasmus och JO och sova kvar några dagar. Hon har ju lovat att hjälpa dem med huset i sommar så jag lär ju inte se speciellt mycket av henne heller. Nästa vecka åker de ju båda två på semester med Ks ex. De åkte ju varje år när de var tillsammans och hon frågade om de fick följa med i år också, trots att hon och K inte är tillsammans längre. Klart de får det om de vill, hon är ju en viktig vuxen i deras liv, hon har ju sett dem växa upp och de har fortfarande kontakt med varandra. Jag kommer att tycka att det är skittråkigt hemma en hel vecka utan trollen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.