Advertisements

Igår var jag duktig och tog en powerwalk, trots att hela kroppen protesterade. Men det är ju extra viktigt nu när jag inte jobbar och rör på mig lika mycket som jag gör på jobbet. Jag tog min gamla runda på 6,6 km, den är lagom lång. Det tar en timma. Första halvan är helt ok men andra är den tråkigaste vägen som finns att gå, men det är bara att göra.

Leo och Maja var med farfar hela dagen, Leo var feberfri så jag släppte iväg honom. Dock hostar han fortfarande och har ont i halsen. Medans de var iväg kom Kalle över och färgade mitt hår så nu är utväxten borta. Leo kom hem strax efter fem och då kollade vi ett avsnitt av Pretty Little Liars innan det var dags för middag. Efter maten kollade vi ett till avsnitt och sen blev det boken för min del och Netflix för Leo. Jag hade lite svårt att somna så klockan var lite mer än jag planerat när jag väl somnade.

Jag vaknade klockan åtta och kunde inte somna om, det hade jag verkligen inte planerat. Jag hade ju planerat att sova till i alla fall tio. Kroppen har inte kommit in i semesterläge än. Det känns inte ens som semester än, bara som vanlig helg. Det kommer väl på måndag, när jag inte behöver gå upp tidigt. Alla alarm är avstängda och det var nog den skönaste känslan på länge.

Idag blir det en powerwalk igen, förhoppningsvis är det inte lika varmt som igår. Igår gick jag i linne och höll på att svettas ihjäl. Sen behöver jag tvätta en maskin med sängkläder också, det är rätt så akut. Leo ska få städa sitt rum också. Så då lär det väl komma ännu mera tvätt så att jag har nåt att roa mig med i morgon också.

Maja är ute hos Rasmus, och henne ser jag inte förens vecka 27. 🙁 Hennes sommarjobb är ju att hjälpa Rasmus med huset ute på landet och hon fick en ny mobil som lön, i förskott. Så hon tillbringar nästa vecka där ute, sen åker hon på semester vecka 26 och sen kommer hon hem för då kommer P och hälsar på oss ett tag. I de flesta fall tycker jag det är skönt med större barn, än när de var små, jag saknar inte småbarnstiden alls. Men vid såna här tillfällen suger det. Jag har inte varit ifrån henne så här länge under hela hennes liv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.