Advertisements

Inte blev det nåt tvättat igår inte. Jag gick min powerwalk och pratade med kusinen samtidigt och sen blev det soffan när jag kom kom, och där blev jag sittande. Hela dagen! Jag hade en sån slappardag så det finns inte.

Leo var inte hungrig, och jag var inte sugen på att laga mat så han ville ha nudlar, vilket mamman i huset sa ja till. Win-win liksom. Själv tog jag en matlåda. Sen kollade vi på Pretty Little Liars innan jag tog boken och lade mig i sängen. Men där fick jag inte ligga kvar för Rasmus var snäll och hjälpte sin mamma designa om bloggen. Vi satt ett bra tag för det var en grej som inte ville funka, jag vill få bort read me så att hela inlägget syns. Eller ja, jag kan få fram hela inlägget, men då kommer read me längst ner och man måste ändå klicka där för att få fram kategorier osv så det får vara så här nu. Headern vill inte riktigt funka på mobilen, där jag ändå har de flesta av mina läsare, men det får vara så så länge. Rasmus skulle kolla på det senare.Tills vidare får det vara såhär.

Klockan var en bit efter midnatt innan vi somnade. Därför var jag mindre glad när jag vaknade innan sju av att brandlarmet på skolan gick, igen. Det gör det regelbundet, en måndag gick det halv fem på morgonen och slutade aldrig. Det ringer så ofta att de har slutat att rycka ut för de vet att det är falskt larm. Till slut gav det upp och jag kunde somna om, och sov till klockan halv nio. Sen klev jag upp och gjorde kaffe.

Idag blir det en powerwalk och sen måste jag verkligen tvätta. Jag ska köra en omgång disk också tänkte jag. Sen i eftermiddag är det dags att hämta matkassen, den sista för sommaren innan de har uppehåll. Då kan vi äntligen börja att äta ur frysarna som är fulla båda två. Inte en dag för sent egentligen. Men jag kommer att sakna min matkasse för nu blir det så mycket mer planerande. Det var ju därför jag skaffade matkassen, för att jag var trött på att planera. Men nu är det bara att sätta igång igen. Men vi har i alla fall matkasse den här veckan så jag behöver inte börja planera riktigt än.

2 Comments

  1. Brukar läsa bloggen i ett streck, alltså flera inlägg åt gången när jag kikar in då och då.. tycker det blev jobbigt när varje inlägg inte syns helt. Måste klicka i Read more och sen laddas en ny sida upp och sen gå tillbaka och samma procedur återigen.. önskar det räckte med att bara scrolla uppåt som alltid. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.