Advertisements

Igår tog jag en riktig storstäd här hemma och det är alltid det mest tråkiga som finns att göra, men skönt när det är klart. Som tur är höll kusinen på med lika tråkiga saker hon så hon ringde mig så jag fick lite sällskap under tiden. Det går så mycket lättare då. Det enda som är kvar att göra är golven och dem tänkte jag ta idag.

Kalle kom och hämtade mig efter jobbet och så åkte vi och hämtade matkassen. När han hade släppt av mig tog han Leo och åkte till Ikea. Jahopp, bara jag hemma då. Och eftersom de skulle äta på Ikea var det bara jag som skulle äta här hemma. I vanliga fall hade jag tagit en matlåda, men nu hade jag tagit fram lax dagen före och ville inte låta den ligga en dag till. Då hade den mest troligt inte varit ätbar sen. Så det var bara att ställa sig vid spisen och göra lax och potatismos. Som tur är så går det rätt fort. Fördelen med att äta ensam är att man får äta framför tvn. 🙂

Idag blev jag väckt av telefonen. Och varför försöker man alltid låta som om man inte alls låg och sov när nån ringer? Jag lät så himla pigg och glad fastän jag var mer död än levande. När jag hade pratat klart klev jag upp och gjorde kaffe. Fördelen med att gå upp klockan nio är att jag kommer att hinna min powerwalk idag innan jag tar golven. Hur mycket jag än hatar varje steg så är det ett måste nu under semestern när jag inte alls rör mig lika mycket som jag gör på jobbet. Annars kommer jag bli ännu mera rund. 🙂

Idag kommer T och hälsar på! som jag har saknat henne. Vi messade lite igår om att vi ju skulle fika nästa vecka när båda för en gångs skull är barnlediga samtidigt, i vanliga fall är vi ju inte synkade, och hon frågade om hon kunde komma förbi i eftermiddag efter att hon hade avklarat lite möten. Självklart får hon det! Så jag har lite jag har tänkt att hinna med innan hon kommer. Det viktigaste är powerwalk och golvet, resten får vara som det är.

Hipp hurra för besök idag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.