Advertisements

Gud så härligt det var att se T igen. Den fikan kom ju lite hastigt och lustigt och blev bestämt dagen innan men jag är ju ändå hemma på semester så klart att hon var välkommen över. Vi drack kaffe och pratade och vips hade många timmar gått och det var dags för henne att åka hemåt igen.

Leo och jag tog en riktigt myskväll. Först käkade vi pizza med Kalle, och när han hade åkt så kollade Leo och jag på Dumbo, och både Leo och jag fällde en tår eller två. Den filmen rekommenderas starkt.

Idag hann jag knappt upp så ringde mamsen. Vi pratade ett tag och sen hamnade jag här. När kaffet är uppdrucket blir det en powerwalk, sen måste jag verkligen tvätta. Jag har nästan inga träningskläder och Leo har städat sitt rum så tvättkorgen med vanliga kläder svämmar över.

Senare idag ska Leo iväg och käka hos Kalle så då blir det bara jag här hemma. Jag har pizza kvar sen igår så jag slipper att laga mat idag åt bara mig, det är ju så fruktansvärt tråkigt att göra. Sen ska jag nog kolla på nån serie som kommit under veckan medans jag väntar på att Leo ska komma hem.

I väntan på T

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.