Advertisements

Igår var det riktigt tungt att ge mig ut på min powerwalk och det var nära att det inte blev av. Men jag hade kusinen som sällskap i telefonen och då blev det lite lättare och jag kom iväg. Sen var det hem och tvätta träningskläder.

Leo blev upphämtad av Kalle när Kalle slutat jobbet, de skulle käka tacos ihop. Jag satt i soffan och slötittade på tv när jag hörde dörren och tänkte att det var värst vad tidig Leo var hem. Men det var Maja! Som jag har saknat henne. Hon ville inte gå upp tidigt för att åka och fira midsommar så hon kom hem istället och ingen var gladare över det än jag. Den bästa överraskningen!

Vi hade ett riktigt oväder igår. Det vräkte ner regn, åskade från två håll och blixtrade. Maja och jag stod ute på balkongen och njöt. När det var som värst var åskan så nära att huset vibrerade när det mullrade. Jag brukar inte vara överdrivet känslig vad gäller åska men då gick jag faktiskt in och stängde av datorn. För säkerhets skull. Katterna som inte brukar reagera sprang och gömde sig när det var som värst.

Idag känns det lika tungt att gå ut på en powerwalk men jag hoppas att kaffet ska kicka in snart så det känns lite lättare. Sen blir det hem och tvätta och ta en dusch när jag har eftersvettats klart. I den här värmen brukar det ta ett tag. Sen finns det nog inte så mycket mer att göra här hemma, jag tog ju en storstädning i början på veckan. Jag tänkte höra med trollen om de ville kolla Detective Pickachu ikväll. Leo och jag kollade ju Dumbo häromkvällen och den var ju helt fantastisk. Det kan inte bli dåligt när det är Tim Burton.

Mängden kaffe som behövs för att bli pigg idag

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.