"> Den bästa överraskningen -

Den bästa överraskningen

Igår var det riktigt tungt att ge mig ut på min powerwalk och det var nära att det inte blev av. Men jag hade kusinen som sällskap i telefonen och då blev det lite lättare och jag kom iväg. Sen var det hem och tvätta träningskläder.

Leo blev upphämtad av Kalle när Kalle slutat jobbet, de skulle käka tacos ihop. Jag satt i soffan och slötittade på tv när jag hörde dörren och tänkte att det var värst vad tidig Leo var hem. Men det var Maja! Som jag har saknat henne. Hon ville inte gå upp tidigt för att åka och fira midsommar så hon kom hem istället och ingen var gladare över det än jag. Den bästa överraskningen!

Vi hade ett riktigt oväder igår. Det vräkte ner regn, åskade från två håll och blixtrade. Maja och jag stod ute på balkongen och njöt. När det var som värst var åskan så nära att huset vibrerade när det mullrade. Jag brukar inte vara överdrivet känslig vad gäller åska men då gick jag faktiskt in och stängde av datorn. För säkerhets skull. Katterna som inte brukar reagera sprang och gömde sig när det var som värst.

Idag känns det lika tungt att gå ut på en powerwalk men jag hoppas att kaffet ska kicka in snart så det känns lite lättare. Sen blir det hem och tvätta och ta en dusch när jag har eftersvettats klart. I den här värmen brukar det ta ett tag. Sen finns det nog inte så mycket mer att göra här hemma, jag tog ju en storstädning i början på veckan. Jag tänkte höra med trollen om de ville kolla Detective Pickachu ikväll. Leo och jag kollade ju Dumbo häromkvällen och den var ju helt fantastisk. Det kan inte bli dåligt när det är Tim Burton.

Mängden kaffe som behövs för att bli pigg idag

 

(Visited 72 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com