Advertisements

Igår var Kalle snäll och körde ner mig på stan så att jag skulle kunna gå till apoteket, det var rätt akut. Jag har väntat på att få ett recept förnyat men har aldrig fått meddelande om att det är gjort. Så igår loggade jag in för jag skulle kolla en annan grej och då har det blivit förnyat bara att de inte meddelat mig som de alltid gör annars. När Kalle kommit och jag ska resa mig från soffan kör jag in knät rakt in i bordet och det gjorde så sjukt ont och benet vek sig. Klantiga jag liksom.

Vi kommer ner på stan och jag går till apoteket som hade min medicin inne som tur var. När jag ändå var nere på stan passade jag på att gå in på bolaget, jag hade tänkt köpa några cider att ha i kylen att svalka mig med när det är riktigt varmt. Då har de inte ”min” cider där alls. Så istället fick det bli några Bacardi Breezers med lime. De svalkar rätt bra när det är varmt.

Maja hade möte med Ung Vänster och efteråt käkade hon hos Kalle, det är deras torsdagstradition. När hon väl kom hem slog vi oss alla tre ner i soffan och kollade på Detective Pikachu. Jag förstår inte varför den har fått så dåliga siffror för vi gillade den. Den var söt och rolig och helt klart värd att se. Vid klockan elva var vi klara så då gick jag och kröp ner i sängen med en bok. Det tog inte lång tid innan jag somnade.

När jag vaknade i morse värkte knät fortfarande. Det blir ju kul att gå och handla sen. En powerwalk är bara att glömma. Knät är helt blåsvart. Men envis som jag är kommer jag ju ändå gå och handla. Kan ju inte ha helg utan nåt gott att mumsa på. 🙂

Idag åker trollen för en hel evighet känns det som. Först ska de till K fram till tisdag som vanligt. Men på tisdag kommer de inte hem utan de ska åka med C till High Chaparral tills söndagen, så jag ser dem alltså söndag vecka 26. Om de inte kommer hem sent, då skulle de sova kvar hos C och kommer hem måndag vecka 27. Det suger rätt rejält att de är borta så länge.

Jag skickade meddelande till K för några dagar sen med frågan hur de ska ta sig till honom nu när det är sommarlov och de inte har nåt busskort. I domen från Tingsrätten står det klart och tydligt att han är ansvarig för hämtning och lämning och även om domen har ett gäng år på nacken gäller den fortfarande tills ny överenskommelse eller dom träder in. Fick svaret att han skulle kolla upp det och återkomma. De ska till honom idag. Har jag hört nåt? Icke. Jag lär få veta i sista sekunden, som alltid.

Så här har det varit i flera år så jag kan inte säga att jag är överraskad. Däremot blir det ju lite svårt att planera, jag vet ju till exempel inte ens om de ska äta här eller om de blir hämtade innan. Men har lärt mig att med honom är det bara att hänga på när han kör sitt race. Visst, jag kan ju höra av mig igen och fråga, igen. Men ska det verkligen behövas när en vuxen människa säger att han ska återkomma? Det gjorde jag alltid förut men till slut tröttnar man. Och så undrar folk varför det funnits samarbetsproblem så länge…

Kvällsnöje

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.