Hur vi firade midsommar

Jaha, igår blev ju inte alls som planerat. Som vanligt fick jag veta i sista sekunden när K skulle komma och hämta ungarna och det var inte tidigt. Hade jag vetat det hade jag åkt ut till mamma och firat midsommar med trollen så hade han kunnat hämta dem där. Så fick de fira lite midsommar i alla fall. Nu gick hela dagen innan han kom. Men men, jag blir inte förvånad och det är inget jag kan göra åt saken så jag tänker inte lägga nån energi på det.

När trollen hade åkt slängde jag mig i soffan och kollade på Chernobyl. Har ni inte sett den så se den! Så sjukt bra! Jag sträckkollade hela serien igår från början till slut. När den var över var det dags att krypa ner i sängen med en bok och så fastnade jag i boken så klockan blev jättemycket. Men vad gör det när man har semester?

Eftersom jag somnade sent så vaknade jag sent och först blev jag jättestressad över det. Men varför ska jag vara det när jag är ledig? Det är ju hela meningen med att vara ledig, att man går och lägger sig när man känner för det och går upp när man känner för det.

Idag är knät så pass bra igen att jag kan gå en powerwalk. KlantLilith deluxe. Sen måste jag tvätta eftersom att båda trollen har städat sina rum så jag har typ tre tvättkorgar med tvätt som ligger och väntar. Jippi! Sen ska jag eventuellt laga mat, jag vet inte om jag orkar när det bara är jag som ska äta. Det är ju så himla tråkigt att laga mat och inte blir det roligare när man ska laga åt bara sig själv. Eventuellt tar jag en matlåda bara.

Sen vet jag inte vad jag hittar på. Ikväll ska jag väl lägga mig i soffan och kolla på nån serie, vet inte vilken än. Jag har ju ett gäng att välja på. Eventuellt blir det Les Misérables som har legat en evighet och väntat på mig. Den är ju också bara några avsnitt så kan ju sträckkolla den också. Men först kaffe, sen powerwalk och allt annat som ska göras innan jag kan fundera på vad jag ska kolla på.

Hur vi firade midsommar. I soffan.
(Visited 70 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com