Advertisements

Igår var det segt att ta sig runt på min powerwalk, kroppen svarade inte bra alls. Så det tog lite längre tid än vanligt. Men runt kom jag. När jag kom hem blev det en maskin tvätt, en omgång disk och en dusch. Jag hade lite tråkigt när jag var klar med allt så jag passade på att göra om lite på balkongen också och det blev superbra. Jag bytte plats på borden och klippte till en vaxduk i rätt storlek. Nu blev det mycket mer hemtrevligt där och mysigare.

Kalle hörde av sig och frågade om jag ville med och käka och jag kan ju inte påstå att jag var så svårövertalad direkt. Så det blev Hamburgerbruket. Jag blir alltid så sjukt mätt av deras burgare så när jag kom hem satte jag mig ute på balkongen igen tills det var dags att gå in och ladda mobilen. Jag körde igång en serie med Gordon Rasmay att ha i bakgrunden, var inte så speciellt sugen att titta på nåt men ville inte ha tyst heller.

Till slut gav jag upp och kröp ner i sängen med en bok, och blev liggandes halva natten. Jag har verkligen vänt på dygnet nu under semestern. Vilket inte gör mig nånting alls. Det är lite det som är meningen med semester.

Idag kommer Kalle och hjälper mig med lite småsaker som behövs fixas här hemma som Lilith försökt men inte lyckats med. Som att det nästan är stopp i badkaret. Men det rinner inte ut nåt vatten på golvet, så det sitter nånstans i röret gissar jag på och inte i golvbrunnen. Sånt kan inte jag så det är Kalle snäll och hjälper mig med. För sånt gör inte hyresvärden. Plus att det börjar att bli stopp i handfatet också och det hjälper de inte heller till med.

Sen ska vi väl åka och handla också, som vanligt på söndagar. Sen måste jag verkligen tvätta också, jag fattar inte hur vi kan ha så mycket tvätt. Jag visste inte ens att vi hade så mycket kläder! Det är helt otroligt hur mycket tvätt det blev efter trollen hade städat sina rum.

Katterna njuter av svalkan på den omgjorda balkongen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.