Advertisements

Det blev varken nån powerwalk gjord och inte bäddade jag rent heller. Det får jag ta idag istället. Det är inte som att det springer ifrån mig eller att nån annan kommer och gör det.

Kalle kom över igår efter jobbet och vi åkte först till Ica för att jag skulle kunna posta de virkade kakorna jag fått sålt på Tradera och sen åkte vi till Rusta så att Kalle skulle kunna köpa färg, och jag kanske råkade köpa ett 10-pack Snickers. 🙂 På väg hem stannade vi till vid American Pizza och handlade med oss mat sen åkte vi hem till mig och käkade. För att smälta maten satte vi oss på balkongen tills jag behövde ladda mobilen och fick gå in, då åkte Kalle hem.

Kvällen tillbringade jag med serier och sen blev det sängen och en bok så småningom när gäspningarna började att komma. Jag låg inte vaken sådär jättesent, midnatt kanske. Sen började ögonen att gå i kors så då var det dags att sova.

Idag blir det en annan powerwalk-runda än den jag brukar gå. Jag tänkte nämligen gå till Willys och tillbaka. Jag köper ju  mina cigg där eftersom att de är billigare per limpa. Så det blir en lagom promenad idag tänkte jag. Sen ska jag faktiskt bädda rent och tvätta de gamla sängkläderna. Har lite annat småpyssel också att göra. Samtal att ringa, ska förnya lite recept osv. Så jag ska nog få tiden att gå tills det är kväll och man med gott samvete kan sätta sig i soffan med serier.

Roxy gillar också svalkan på balkongen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.