Crosstrainer, hemmafrulivet och mat

Självklart regnade det igår så en powerwalk var bara att glömma. Det var bara att ställa sig på crosstrainern, köra igång Netflix och se glad ut. Fy fan vad slut jag var. Jag passade på att bädda rent och starta en maskin med tvätt innan jag kastade mig in i duschen. Eftersom jag inte kom iväg till Willys var Kalle snäll och stannade på vägen och köpte cigg åt mig som han kom förbi med.

Trots att jag är både barnledig och har semester tar det emot att sätta sig mitt på dagen med serier, vilket jag egentligen kan göra hur mycket jag vill den här veckan. Istället plockade jag fram virkningen och körde igång. Då håller jag både händer och huvud sysselsatta vilket passar mig utmärkt.

Lagom tills jag skulle käka körde jag även igång serier, mitt guilty pleasure Geordie Shore. Det är inte ens bra men ändå måste jag kolla varje avsnitt som kommer och jag fattar själv inte varför. Men nu har jag sett hela säsongen så nu måste jag komma på nåt annat att kolla på ikväll. Men innan dess har jag en del att ta itu med här hemma, så som tvätten som aldrig tar slut och som verkar fylla på sig själv. Ett riktigt hemmafruliv.

Senare idag, vid halv fem ungefär, ska jag bege mig ner på stan. Jag är på jakt efter en askkopp, modell rolig, att ha på balkongen. Just nu har jag en burk och det är ju mindre kul. Och jag har för mig att tobaksbutiken nere på stan hade roliga askkoppar så jag ska ta en promenad ner dit tänkte jag. Det får bli dagens motion.

När jag är klar där blir det att bege sig hem till Kalle. Han ska bjuda på middag. Egentligen skulle vi ha grillat men det är inte riktigt grillväder så det blir till att göra revbensspjäll i ugn istället. Det funkar lika bra det. Sen blir det väl hem och slänga sig i soffan med serier.

Min panter i miniformat som kräver gos så fort jag lägger mig
(Visited 54 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com