Advertisements

Åh vilken trevlig överraskning jag fick igår när Kalle kom och hämtade mig; P var med! Hon ska vara med Kalle tills Maja kommer hem. Den ungen är nästan som min egen så det var så kul att se henne igen.

Kalle bjöd på revbensspjäll och pommes och till efterrätt blev det kladdkaka. Lilith var så mätt att hon kunde ha rullat hela vägen hem. Och så kollade vi stand up och bara umgicks och hade det bra. Vid åtta körde Kalle hem mig och det blev hem till tvn och mina serier tills det var dags att lägga sig i sängen med en bok. Där jag fastnade och låg halva natten. Jag har verkligen vänt på dygnet nu under semestern.

Vilket gjorde att jag sov lite länge idag men vad gör det? Jag har semester och inga troll hemma, jag kan sova hur länge jag vill. Men blir alltid liiite stressad när jag sover länge, även om jag lätt kommer att hinna allt som ska göras, vilket inte är mycket.

Efter kaffet blir det en powerwalk, det är riktigt fint väder idag. Sen hem och tvätta, gå ut med sopor och lite såna saker man behöver göra. Sen ska jag väl äta nånting också antar jag. Betala räkningar är ju bra om man gör också, lönen kom ju idag.

Och jag beställde klänningen till Rasmus’ och JOs bröllop igår. Jag hittade en jag verkligen gillade men var osäker på om den passade sig på ett bröllop så jag frågade JO och hon godkände den! Jag hade ju hittat en redan innan men den kände jag mig väldigt tveksam över om den nånsin skulle bli använd igen. Och vill inte slänga ut pengar på sånt som bara blir hängandes i garderoben. Den här kommer jag att använda fler gånger så det kändes värt pengarna. Den är verkligen min stil.

På väg hem till Lilith

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.