Advertisements

Jag vet inte vad som hände igår men efter att jag hade varit ute på min powerwalk fick jag så otroligt ont i ena fotleden att jag knappt kunde gå. Enda positionen den inte gjorde ont i var om jag gick på tå, så jag haltade runt här på tå i lägenheten efteråt. Det enda jag lyckades få gjort var att köra en maskin tvätt och rensa kattlådorna. Resten av tiden vilade jag foten i soffan och kände mig handikappad som knappt kunde gå. Jag tror att jag eventuellt behöver nya träningsskor. Men det får vänta tills efter bröllopet. Jag var så sjukt uttråkad av att bara sitta i soffan hela dagen.

Idag när jag ska ut får det absolut bli mina vanliga skor. Kanske inte det bästa att gå i, men uppenbarligen mycket bättre än skorna jag hade igår. Sen när jag kommer hem ska jag köra en maskin med tvätt också innan Kalle och P kommer och vi ska iväg och veckohandla. Idag var enda dagen vi kunde åka. I morgon är Kalle upptagen hela dagen och på söndag är jag upptagen.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag har massor med serier jag borde kolla på men ingen jag är sugen på att se. Igår hade jag tvn på i bakgrunden bara och låg och pillade uttråkat på mobilen innan jag gav upp och kröp ner i sängen med boken. Men jag hade så sjukt svårt att somna, jag låg flera timmar och vände och vred på mig. Sist jag kollade på klockan var hon halv ett, och somnade långt efter det.

Därför blev jag lite förvånad när jag vaknade innan tio idag, men det är bra för då hinner jag både powerwalk och tvätt innan vi ska iväg. Hade jag sovit till lunch hade jag nog inte hunnit det med tanke på att jag vill dricka mitt morgonkaffe i lugn och ro innan jag kör igång med dagen.

Vila foten hela dagen är tråkigt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.