Advertisements

När jag hade druckit klart mitt morgonkaffe igår så startade jag en maskin med tvätt. I vanliga fall brukar jag ju starta dagen med en powerwalk men det skulle jag inte hinna innan Kalle kom och hämtade mig. Så tvätta it was. Lite ändrade planer. Lagom tills jag var klar kom Kalle och vi åkte till Ica Maxi.

Jag höll på att få panik när jag skulle betala, tekniskt fel stod det och på skärmen att köpet ej godkändes. Jag visste att jag hade pengar på kontot så det var inte därför. Det tog tre försök innan det funkade och gud så lättad jag var när jag kunde betala och gå därifrån.

När vi kom hem packade jag upp, åt och sen var tanken att jag skulle gå en powerwalk. Men jag hamnade i soffan istället på dåligt humör. Det dåliga humöret kan jag inte ens förklara, det bara kom. Och det var bara skit på tv. Så rätt så tidigt tog jag min medicin, den tar ändå tre timmar på sig att verka. Under tiden jag väntade på att det skulle hända låg jag och läste. Somnade väl runt klockan elva.

Idag vaknade jag på bättre humör, tack och lov. Idag blir det en repris av övriga dagar. En powerwalk, ta hand om tvätten och en dusch. Gud så jag njutit av att ha semester, och nu har jag bara en vecka kvar. Och jag vet att jag kommer att möta ett totalt kaos på jobbet för så är det alltid efter semestern så det ser jag inte fram emot. Men det är ingenting jag tänker lägga nån energi på nu, nu ska jag njuta av den här sista veckan som kommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.