Advertisements

Igår började som vilken vanlig dag som helst. Jag tog en powerwalk, tvättade och tog en dusch. När jag kom ut ur duschen hörde I av sig och frågade om han fick komma över. Of course. Eftersom han bor i Stockholm tar det en stund att åka så jag hann med att bara slappa i soffan och dricka en Breezer lime så länge. Det var så varmt och det var så gott med en kall, syrlig dryck att svalka sig med.

Efter att I hade åkt igen så var klockan tillräckligt mycket för att jag skulle ta min medicin, då var hon runt 23 så jag borde egentligen tagit den tidigare. Men den verkade snabbt den här gången så runt halv ett somnade jag. I väntan på att medicinen skulle verka låg jag och läste självklart. Det är ju ett måste för att jag ska kunna somna.

Därför var jag mindre glad när jag vaknade redan halv åtta, och kände direkt att jag inte skulle kunna somna om. Gäsp, det här kommer att bli en lång dag. Men en bra dag! För idag ska jag äntligen fika med T. Hon hämtar upp mig runt klockan 13. Så fördelen med att vakna så här tidigt är att jag hinner ändå med min powerwalk.

När vi är nere på stan ska jag in i tobaksbutiken och kolla om de har kvar askkopparna de hade förut. Jag har ju en konservburk med vatten på balkongen och det är ju mindre snyggt, även om det är effektivt. Men vill ha nåt snyggare, och lite rolig och jag hittade ingen på nätet som jag gillade. Förut i tobaksaffären hade de roliga askkoppar för runt en hundring, billigare än det jag hittade på nätet och  mycket roligare.

Och idag kommer äntligen mina troll hem! Ja, Maja kommer bara hem och vänder. Hon ska typ ta en dusch sen åker hon ut till Rasmus och JO igen, jag kommer ju knappt se ungen den här sommaren. Leo däremot får jag äran att umgås med. Undrar om vi inte ska ta en riktig myskväll där vi beställer mat, kollar Pretty Little Liars och bara umgås. Jag har ju saknat ihjäl mig efter dem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.