Advertisements

Visst hann jag med en powerwalk igår. Enda nackdelen är att det var så varmt att det inte gick att ha träningstajts på sig utan det blev träningsshorts istället. Och Lilith får lätt färg så jag har redan färg på benen efter en timma ute bara.

När jag kom tillbaka gjorde jag mig i ordning och sen var det bara att vänta på T som kom och hämtade upp mig strax efter klockan ett och så åkte vi ner på stan. Vi började med att gå till tobaksbutiken där jag köpte en askkopp så nu har jag äntligen en ordentlig ute på balkongen. Den är formad som en fotboll. Det fanns en basketboll också så jag velade lite, men fotboll är ju religion här hemma så den fick det bli. Sen gick vi och satte oss och fikade och blev sittande i några timmar. Vi satte oss i skuggan så det inte skulle bli olidligt hett.

När vi var klara körde T hem mig igen och jag gick här och vankade som en äggsjuk höna i väntan på att trollen äntligen skulle komma hem. Strax innan fem kom de! Maja småpratade lite innan hon kastade sig in i duschen, och strax efter det åkte hon ut till Rasmus och JO. Jag tror att jag har sett henne typ två dagar det här sommarlovet. 🙁

Leo och jag hade en riktig myskväll. Vi beställde mat och kollade på två avsnitt av Pretty Little Liars innan jag lade mig i sängen med en bok. Jag somnade inte så sent men har sovit riktigt illa så även om jag har sovit länge har jag inte sovit bra.

Idag blir det samma som alltid, en powerwalk och köra en omgång tvätt. Jag måste plocka fram nåt ur kylen också till middag. Det lutar åt lax. Det är enkelt och gott i den här värmen som är. Men idag blåser det som fan så det är rätt behagligt ändå när det blåser till. Jag får sätta upp håret när jag ska ut bara för annars kommer jag inte att se nåt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.