Advertisements

Igår var det molnigt och blåste som bara sjutton, så jag tog min träningsjacka när jag gick ut på en powerwalk, det hade jag inte behövt.  Efter fem minuter var jag redan svettig. Men det var bara att trampa på och se glad ut, tur att den är tunn i alla fall.

När jag kom hem var det dags för en tvätt, och för Leo att städa rummet så att han nån gång får nån ordning där. Jag förstår inte hur ungen lyckas att skapa ett sånt kaos. Medans jag väntade på att tvätten skulle bli klar fick det bli lite virkning. Och samma sak efter att jag hade hängt tvätten.

Kalle och jag messade och kom fram till att vi inte kände för att laga mat så frågade Leo vad han var mest sugen på och det blev Hamburgerbruket. När vi sitter där ringer pappa och frågar vad vi gör. Han hade tänkt komma över så jag sa att det kan han visst göra när vi har kommit hem. Han har en kompis här ifrån Kanada han ville presentera. Så vi äter upp och åker hem och strax därpå kommer pappa. De stannade väl en timma eller nåt sånt.

När de hade åkt kollade jag och Leo två avsnitt av Pretty Little Liars och sen kröp jag ner i sängen med boken. Eftersom att det är sista veckan på semestern är det dags att börja vända tillbaka dygnet så jag somnade väl nån gång runt midnatt.

Idag lutar det åt att det blir crosstrainern istället för en powerwalk, det regnar nämligen. Men har jag tur hinner det gå över tills jag har druckit upp kaffet och ska ut och gå. Jag avskyr ju nämligen crosstrainern mer än jag avskyr att promenera. Men den är bra att ha de dagar det är dåligt väder, och jag gissar på att i vinter kommer den att användas massor. Sen blir det som vanligt en maskin tvätt, hur kan det aldrig ta slut hur mycket jag än tvättar? Men förutom träning och tvätt tänker jag bara ta dagen som den kommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.