Advertisements

Igår tillbringade jag i stort sett hela dagen med mobilen i handen efter att jag var klar med crosstrainern. Jag letade saker jag behövde till bröllopet, som bröllopspresent, skor, kofta om det är kyligt och en väska. Fem timmar tog det sen hade jag hittat allt och bokmärkt det för att beställa idag. Jag vill gärna fundera lite innan jag beställer saker och bokmärker oftast för att sen beställa dagen efter om det fortfarande är nåt jag vill ha. Och  man vet ju inte om man snubblar över nåt bättre medans man surfar. Vilket jag gjorde när det gällde koftan till exempel. Men nu är jag nöjd och ska sätta mig och beställa idag.

Efter kaffet är uppdrucket blir det en powerwalk, det är soligt och uppehåll så då ger jag mig hellre ut än ställer mig på crosstrainern. Sen blir det hem och ta hand om tvätten. När Kalle har slutat ska vi åka till ÖB, det är dags att fylla på förrådet av städ- och hygienprodukter så jag ska gå igenom vad som behövs handlas hem. Jag ska även passa på att hämta ut min klänning som har kommit, hoppas den sitter bra för jag hinner inte skicka tillbaka den och få en ny i en annan storlek.

Ikväll blir det mys med Leo efter maten gissar jag på. Vi ska nog kolla på Pretty Little Liars som vanligt. Det är ju så sjukt kul att hänga med mina barn. Och den här veckan får jag förmånen att hänga lite extra med Leo eftersom han inte vill åka till K i helgen. När jag frågade varför kunde han inte riktigt svara så jag pressade honom inte. Och jag har inget planerat som jag måste vara barnledig för att kunna göra, tvärt om. Det jag ska göra vill Leo mer än gärna följa med på så det löste sig så bra så.

Skor till bröllopet klart

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.