Advertisements

När jag satt igår och skulle beställa allt så såg jag att frakten på skorna var nästan lika dyra som själva skorna. Aldrig i livet! Så det var bara att leta vidare. När jag äntligen hade hittat ett par sa JO att skorna får vi ha svarta, och ingen blev gladare än jag. Jag har ju de perfekta skorna då. Och en utgift mindre vilket alltid är tacksamt. Så jag skickade efter kofta och väska, och sen var jag nöjd.

Det blev ingen powerwalk igår, jag tog en vilodag, mest för att jag inte hann. Det tog lite längre tid än jag väntat mig att hitta ett par andra skor, innan jag visste att jag fick ha svart, så vips så hade tiden gått och Kalle skulle komma. Så det var bara att göra sig i ordning. När jag borstar tänderna upptäcker jag att det rinner vatten ifrån undersidan av handfatet, och vi gjorde ju rent vattenlåset härom dagarna så jag trodde att det var därifrån vattnet rann. Att det inte var ordentligt åtskruvat.

Så vi åker iväg och handlar, jag får tag på allt jag behöver och lite till som vanligt när man är på ÖoB, och när vi ska hem följer Kalle med upp för att fixa vattenlåset. Bara det att det inte är vattenlåset utan nåt fäste eller hur det nu var som det läcker ifrån. Och inte en droppe eller två utan det rinner verkligen när man spolar vatten. Och klockan var för mycket för att felanmäla så det var bara att ställa en hink under så länge. Det är verkligen kaos så fort man spolar vatten

Leo och jag tillbringade kvällen som vanligt i soffan och kollade Pretty Little Liars och när vi var klara med det gick jag och kröp ner i sängen med boken. Jag somnade inte allt för sent men ändå sov jag tills alarmet ringde klockan 11. Det första jag gjorde var att ringa och felanmäla handfatet så får vi se om de kommer idag, jag hoppas det.

Idag ska jag i alla fall ut på en powerwalk. Det blåser som fan men inga mörka moln så förhoppningsvis blir det inget regn. Men innan jag ger mig iväg måste jag komma på vad vi ska äta idag, så jag kan handla på vägen hem. Nu när matkassen har uppehåll blir det till att handla dagligen, för jag orkar inte planera. Så då kan jag gå till affären efter min powerwalk. Kvällen lär nog jag och Leo tillbringa i soffan med serier.

Älskar att hänga med den här skiten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.