Advertisements

Igår vid två kom Kalle och hämtade upp oss och så åkte vi ut på landet till Rasmus och JO. Maja och P var också där ute. Vi umgicks, grillade och hade det allmänt trevligt. Jag vet inte riktigt vad klockan var när vi åkte hem, men runt nio på kvällen kanske? Leo och jag slängde oss i soffan med ett avsnitt Pretty Little Liars, och efter det blev det sängen och en bok för mig och mer Netflix för Leo.

Idag blir det en powerwalk till Willys. Det är dags att köpa cigg och Willys är billigast så en powerwalk dit blir alldeles lagom. Leo skulle tydligen vara med Kalle så jag får se när han åker. Han lär nog inte vara hemma när jag kommer hem. Då ska jag köra en maskin tvätt och en maskin disk tänkte jag. Sen måste jag komma på nåt att äta också men vi har hela frysen full så det ska inte vara några problem.

Ikväll blir det tidigt i säng för i morgon är det jobb igen. 🙁 Som jag inte känner för det! Det kommer att vara totalt kaos, och på sommaren blir det alltid massor med extrajour. Bra för flexen, mindre bra för humöret och orken. De här tre veckorna har gått alldeles för fort. Jag som hade så mycket projekt planerat och jag har inte tagit itu med nånting alls av det.

Gott till grillat

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.