"> Tillbaka till allvaret -

Tillbaka till allvaret

Jaha så var första veckan efter semestern avklarad. Som väntat var det kaos när jag kom tillbaka och det kommer att ta några veckor att komma till rätta med det. Men det är i alla fall uppstyrt nu så att jag har lite koll. Alltid nåt. Och så har jag jobbets mottagningstelefon också, jag hatar det. Våran andra administratör, som  har den i vanliga fall, är på semester och då får jag ta den. Men den har varit hyfsat lugn den här första veckan.

Våra lysrör på toaletten har ju bråkat ett tag nu och igår lade dem av helt. Som tur var så var Kalle här, vi hade varit och handlat efter jobbet, så han var snäll nog och åkte och köpte nya rör och tändare (vad fan nu det är) och bytte dem åt mig. Jag är ju för kort för att nå upp att byta och sånt hjälper inte gårdskarlarna till med längre. Förut fick man hjälp om man inte nådde men inte nu längre. Men snälla Kalle fixade. Vad vore vi utan honom?

Jag har varit så sjukt trött hela veckan så inget har blivit gjort här hemma förutom det allra mest nödvändiga som att typ rensa kattlådan. Alltså ska Lilith ha en städdag idag. Jag ska verkligen röja ordentligt här hemma. Så sjukt tråkigt när man håller på, men så otroligt skönt när man är klar. Det ska röjas ordentligt så är det gjort sen. Det lär ju ta hela dagen, jag ska tvätta också några maskiner, men sen kan jag med gott samvete luta mig tillbaka i soffan ikväll tillsammans med Leo och kolla på ett avsnitt eller två av Pretty Little Liars med honom.

(Visited 65 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com