Advertisements

Igår blev en riktig storstädardag. Jag hade tänkt att ta det värsta men det slutade med att jag städade från golv till tak. Jag rensade kylen från gammalt och tomma kartonger (tack Leo), skurade badrummet från golv till tak osv. Det enda som är kvar nu är att några böcker ska in på rätt plats i bokhyllan och så ska jag ta golven också. Men det får bli en annan dag.

Maten gick ju inte riktigt som planerat heller. Vi skulle ätit fisk men trots att den legat framme hela dagen hade den inte tinat. Och jag hade inget annat heller man bara snabbt kunde slänga ihop. Så det fick bli Hamburgerbruket. De har ju lanserat en ny meny och jag var väldig nyfiken på deras kycklingsallad. Som blev en stor besvikelse. Den smakade bara nån konstig kryddning och det var otroligt mycket stekfett i, det låg som en hinna på botten när jag hade ätit klart. Nej, nästa gång får det bli en hamburgare som vanligt.

När vi kommit hem därifrån så slängde Leo och jag oss i soffan och kollade ett avsnitt av Pretty Little Liars. Efter det kollade han på How I met your mother, som jag är otroligt trött på, så jag kröp ner i sängen med en bok. Jag somnade inte så fasligt sent, hon var inte ens midnatt. Vaknade först vid sju men lyckades somna om några timmar till innan det var dags att gå upp och sätta på kaffe.

Idag blir det i alla fall en powerwalk. Jag hann ju inte med det igår men idag har jag tid för det. Och senare så kommer Kalle över för att färga mitt hår. Nu börjar utväxten att synas så det är dags att färga om det. Det som är bra med den här färgen är att utväxten inte syns lika fort som den gjorde när jag hade svart hår. Det dåliga med den här färgen är att den inte vill synas på bild, utan mitt hår ser brunt ut, inte lila av nån konstig anledning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.