Advertisements

Åh gud vilken lång vecka det varit. Avregistreringar högt och lågt, extrajourer och allt som hör till sommaren. Jag hatar verkligen sommarschema på jobbet!

Trollen är hos K den här helgen så Lilith får finbesök. S kommer över och så ska vi gå ut. Han åker ju ifrån Norrköping så han sover kvar på soffan. Självklart ska vi gå till Royal, vart annars skulle Lilith gå? Men innan han kommer över i eftermiddag har jag lite att göra. Jag ska plocka lite och dammsuga, det har jag inte hunnit gjort i veckan. Eller hunnit och hunnit, jag har inte orkat. Jag har städat allt men inte golven så det tar jag idag.

Leo har sovit hos Kalle hela veckan så att han inte behöver åka till korttids så det har varit bara jag hemma. Skitttråkigt. Maja är ju fortfarande ute hos Rasmus så det har bara varit katterna som hållit mig sällskap. Jag avskyr när inte barnen är hemma. Det blir så tomt och tyst hemma då.

Igår efter jobbet klev jag ner till frisören nedanför och klippte mig sen åkte jag och Kalle och veckohandlade på Ica Maxi. Jag var väl hemma runt halv sex och då var ju tanken att jag skulle ha tagit golven, men jag orkade inte. Istället blev det middag framför tvn och sen slappa till Netflix. Jag måste ju kolla ikapp Orange is the new black innan nya säsongen börjar. Eftersom jag har en del att göra idag innan S kommer över blev det tidigt i sängen och alarm på tills idag. Jag vaknade tio minuter före larmet pigg och utvilad. Så nu ska jag bara dricka upp kaffet sen ska jag sätta igång här hemma. Det kommer att bli en kanonkväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.