Advertisements

Vilken bra kväll vi hade igår. Lilith är mer än nöjd!

S kom vid två ungefär och vi hamnade ute på balkongen med goda samtal. Vid fyra gick vi in för att titta på matchen och det blev några cider till den. Vi vann, givetvis, vilket bara ökade Liliths goda humör. Efter matchen gjorde jag mig i ordning och vi ringde taxi som skulle ta oss ner på stan.

När vi kom ner käkade vi, och tog något gott att dricka till, och vi blev sittande där hela kvällen. Goda, roliga samtal och gott att dricka, vad mer kan man begära av en utekväll? När vi kände oss klara med kvällen tog vi en taxi tillbaka hem och hamnade åter igen på balkongen med goda, roliga samtal tills Lilith höll på att gäspa käkarna ur led. Då bäddade vi i ordning soffan till S och sen gick vi och lade oss.

Det var ju tur att jag hade satt alarmet, annars hade jag väl fortfarande sovit misstänker jag. När jag klev upp var S redan vaken. Jag satte på kaffet och så satt vi på balkongen och pratade tills det var dags för honom att åka hem, han ska ju jobba senare idag.

Jag har typ inget hemma som behövs göras så det blir lugnt för mig idag. Jag är lite trött, men känner för övrigt inte av att jag drack alkohol igår. Men eftersom det inte finns nåt att göra hemma blir det soffan och serier hela dagen, vardagslyx när den är som bäst. Ska ladda för en lång vecka på jobbet med extrajourer, massor med avregistreringar och lite annat. Men igår gav mig massor med positiv energi så att jag orkar med nästa vecka också.

Redo för en utekväll

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.