Advertisements

Som vanligt under sommaren har det varit en lång vecka på jobbet. Tre jourer den här veckan enbart. Visst, det är bra med flex men lagom kul att behöva jobba en timma längre tre dagar på en vecka. Nästa vecka är vi några fler så då blir det, förhoppningsvis, en dag bara. Max två.

Igår tillbringade jag, Leo och Kalle några timmar ute på Tuna Park för att hitta det sista till bröllopet. Efter det åkte vi till Sara för att hämta det otroligt fina kortet hon gjort till bröllopet. Sen fick jag äntligen åka hem och kollapsa i sängen med en bok. Vi var hemma så pass sent att det bara var att gå och krypa ner under täcket. Lade mig rätt tidigt för att sova men kunde inte somna så hon var efter midnatt när jag somnade.

Därför var jag mindre glad när jag vaknade redan klockan sju. Klev upp för en cigg, kände att jag nog skulle lyckas somna om och kröp ner under täcket igen och sov till strax innan nio. Sen var det bara att gå upp och starta kaffebryggaren.

Idag är det dagen B som i bröllop! Rasmus och JO gifter sig! Hur sjutton fick jag en son som är så stor att han kan gifta sig? Jag ska ladda upp med tusen näsdukar för det kommer att gå åt. Så dagen idag kommer gå åt till att göra sig redo, slå in present, komma på vad fan man ska skriva i kortet osv. Kalle kommer vid halv tre så jag har lite tid på mig. Men först och främst ska jag dricka upp mitt kaffe i lugn och ro.

Grattis älskade ungar, jag är så glad att ni hittade varandra

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.