Den finaste dagen i mitt liv

Vilken fantastisk dag det var igår. Jag är så glad att jag fick uppleva den!

Vi var där rätt tidigt, som vanligt, så vi stod och hängde i skuggan i väntan på att alla andra skulle komma. När de kom var det lagom att gå in i kyrkan och sätta sig. Prästen var otroligt bra måste jag säga. Jag grät nog mer eller mindre hela vigseln. Det var ju tur att jag redan från början visste att jag skulle göra det och packade ner näsdukar i väskan. Efteråt gick vi ut för att vänta på brudparet och kunna fotografera. Vi fick fotografera inne i kyrkan emot slutet, men jag satt så illa till att de bilderna inte blev så värst bra. Så jag tog ett gäng när de kom ut ur kyrkan tillsammans.

Sen bar det av till festlokalen där vi bjöds på tal, god mat, rolig underhållning och goda drycker. Jag höll mig mest till alkoholfritt. En breezer och en Screwdriver blev det bara. Sen blev det vatten. Dricker ju inte på det sättet när barnen är med. Men nån så där kan slinka ner. Vid midnatt var det dags att åka hemåt och tacka det otroligt vackra brudparet för dagen och kvällen. Jag kan inte med ord beskriva hur lycklig jag är att Rasmus träffade just JO, så jag tänker inte ens försöka. Jag är bara glad att jag nu har fått en till dotter. Det här var utan tvekan, förutom när barnen föddes, den finaste dagen i mitt liv.

Idag är det riktigt segt måste jag säga. Jag får se vilken effekt kaffet har. Jag skulle ju behöva tvätta men får se om jag orkar med det eller om jag bara ligger på soffan hela dagen. Har precis kollat så att Leo är vaken också. Annars sover han så länge att han inte kan somna ikväll. Det kan hända att vi kör en dag i soffan med Pretty Little Liars hela dagen. Men först av allt ska jag bli klar med kaffet.

Världens vackraste brudpar
(Visited 184 times, 1 visits today)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Om mig

Kontakt: lilithsblogg@gmail.com

40 år gammal (holy crap) 3barnsmamma. Läser en hel del. Älskar Linkin Park, färgen rosa och tatueringar. Jobbar som administrativ assistent åt Eskilstuna Kommun.

De andra

Rasmus är 22 år och har flyttat hemifrån. Är gift med JO. Pluggar på högskolan om dagarna.

Maja är 15 år och går i nionde klass. Fritiden tillbringar hon helst med att läsa, hon är en riktig bokmal precis som sin mamma. Xbox och dator är också populärt. Är även engagerad i Ung Vänster, till sin mammas glädje.

Leo är 13 år och går i sjunde klass. Det bästa han vet är att titta på Youtube. Han är en riktig mammagris som älskar att kramas. Är en riktig pratkvarn. Har diagnosen Asperger och är en riktig liten professor ibland.

Kalle är den bästa vännen man kan ha. Vi har känt varandra i över 20 år, och jag tröttnar aldrig på att umgås med honom. Han kan få mig att le med bara några ord och finns alltid där när man behöver honom. En riktig ängel.

Bli en stalker

concrete_twitterconcrete_facebookconcrete_emailconcrete_youtubeconcrete_instagramconcrete_heart
Translate the blog
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish
Kategorier
Tidigare svammel

2020 Reading Challenge

2020 Reading Challenge
Lilith has read 0 books toward her goal of 30 books.
hide

Läser för tillfället


goodreads.com