Advertisements

Här har jag inte varit på länge, men det har helt enkelt inte funnits tid. Och när det har funnits tid har det inte funnits ork. Typ så.

Så vad har hänt sen sist då? Jobbat massor, det är fortfarande sommarschema så det blir en del extrajourer. Men en vecka till bara så är vi i alla fall tre, och det bästa av allt är att jag då slipper ha receptionstelefonen även om den varit rätt lugn sista tiden.

Förra helgen var jag på date! Med L. Och jag ska dit idag också så det blev i alla fall en andra date. Han bor i Stockholm. Vi ska träffas senare ikväll men jag åker dit tidigare så att jag hinner träffa Linda som jag inte sett på flera år! Mitt tåg kommer in strax innan fyra så möts vi upp. Vi ska tydligen käka bestämde hon så jag lyssnar och lyder. 🙂 Sen när vi är klara så ser hon till att jag hamnar på rätt tunnelbana och så möts jag och L upp ute i Vällingby. Lilith ska bara se till att kliva av vid rätt station haha. Det vet vi inte än om det blir så. Leo sover hos Kalle, jag och L är inte barnlediga samtidigt så det blir lite pyssel då. Han är barnledig den här helgen så då passar vi på.

Har det hänt något mer? Förutom jobb och barn så tror jag inte det. Dagarna rullar liksom på. Upp, jobba, hem och fixa hemma, äta, lägga sig och repeat. Blir som sagt en del övertid så det kan bli rätt långa dagar men nästa vecka har jag bara två jourer! Och ingen av dem på fredagen, hur toppen är inte det? Har blivit några fredagar nu och vem sjutton vill jobba över då, även om flexkontot blir bra. Så det är riktigt skönt med helg nu. Ännu skönare är att jag om ett gäng timmar får ligga i en soffa och kramas.

Stockholm here I come!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.