Advertisements

Long time no see kan man ju lugnt säga. Lilith har varit under isen rejält och inte haft någon ork eller lust till nånting förutom att ta sig genom dagen typ så bloggen har fått stå åt sidan. Men nu börjar jag sakta men säkert att hitta balansen igen.

I fredags var jag, T och C ute på en aw och gud vilken kul kväll vi hade. Jag hade ju inte planerat att det skulle bli så sent, Kalle var barnvakt åt Leo, men helt plötsligt var klockan två och stället stängde. T och jag tog en taxi hem till mig, hon skulle sova kvar, och det var raka vägen i säng. Tack för en toppenkväll brudar!

Igår var väldigt lugn. Jag var inte bakis men väldigt trött. Så Leo och jag låg i soffan och kollade Pretty Little Liars. När vi var klara med den kröp jag ner i sängen med serier och senare byttes serierna ut mot en bok. Jag var så slut att jag somnade tidigt, nån gång runt klockan tio.

Idag blir det till att tvätta här hemma. Jag har knappt gjort det på hela veckan så nu är det dags att ta itu med det. Jag ska ta itu med att få ordning på köket också som är kaos efter i fredags. Jag orkade inte det igår.

Daten blev det inget med. Efter jag hade kommit hem därifrån fick jag ett meddelande om att han inte var redo för ett förhållande, och så var det inte mer med det. Vi hade ju bara träffats två gånger så det var ju inte jordens undergång direkt, och faktiskt inte helt oväntat. Redan innan han hörde av sig visste jag att det nån gång skulle komma, det märktes så tydligt på söndagen när jag skulle åka hem.

Redo för aw med brudarna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.